Visa allastudier.se som: Mobil
Handelsakademin

Handelsakademin har bedrivit vuxenutbildning i olika former sedan 1995 och gymnasieskola sedan 2010. Handelsakademin är en etablerad och stor aktör inom Yrkeshögskolan (YH) och dess föregångare KY. Vår långa erfarenhet inom vuxenutbildning tillsammans med vårt starka nätverk med näringslivet har gett oss de rätta verktygen för att våra studerande skall kunna nå sina mål i yrkeslivet.

Handelsakademin grundades med inriktning på utbildning inom handel och försäljning. Huvudorten var länge Göteborg men på senare år bedrivs utbildning även på andra orter . Handelsakademin erbjuder också skräddarsydda företagsutbildningar samt arbetar med arbetsmarknadsutbildning och Stöd och Matchning på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Genom åren har vi utbildat över tusen studerande inom YH/KY. Vi har byggt upp ett stort nätverk av företagskontakter som medverkar på skilda sätt i våra utbildningar. Vi har även ett stort nätverk av kunniga konsulter med egen praktisk erfarenhet av de områden de utbildar inom. Våra kärnområden är handel, försäljning och kommunikation samt på senare år även IT.

Handelsakademin vill skapa en bättre framtid och konkurrenskraft för människor och företag genom utbildning, utveckling och upplevelser i en trygg, familjär och inspirerande miljö. Verksamheten kännetecknas av tre ledord omtanke, enkelhet och mod. Vår strävan är att göra skillnad, att förbättra livet. Med vår långa erfarenhet av utbildning ska vi vara en ledande och attraktiv partner för människor och företag i hela Sverige.

Handelsakademin ingår i utbildningskoncernen 1Joy AB och bedriver YH-utbildningar tillsammans med systerföretaget NBI. I koncernen bedrivs även gymnasium, Gymnasieakademin, samt uppdrag från AF i form av Stöd och Matchning.


Visa alla utbildningar med Handelsakademin

Utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Handelsakademin
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Handelsakademin

Redegatan 1H
426 77 Västra Frölunda


Gör en intresseanmälan

För att få mer information från Handelsakademin, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns inga recensioner för Handelsakademin

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön