Visa allastudier.se som: Mobil
Handelsakademin

Handelsakademin i Göteborg utbildar och kompetensutvecklar inom handel, service och försäljning.

Handelsakademin har sitt ursprung i handeln och satsar på utbildning i nära kontakt med marknaden. Vi är väldigt stolta över vårt stora kontaktnät och samarbete med flera av Sveriges största handels- och livsmedelsföretag.

Våra utbildare och föreläsare drivs av ett starkt engagemang och stor förståelse för de trender och krav som är aktuella inom branschen. De har alla flera års erfarenhet inom sina respektive områden och många en bakgrund inom detaljhandeln.

Framgång är ingen slump! Fråga oss, vi vet. Vi anser att vilja och engagemang är viktigt för att nå framgång. Investera i din framtid med en Yh-utbildning som verkligen ger resultat! Handelsakademin finns i Göteborg och Haparanda.

Yrkeshögskoleutbildning (Yh-utbildning) är en utbildningsform inom yrkeshögskolan. Utbildningarna är utformade utifrån arbetslivets behov av eftergymnasial yrkeskompetens och finns inom många olika områden. Utbildningarna ordnas av privata och offentliga utbildningsanordnare. De är godkända av Yh-myndigheten och granskas regelbundet. För att säkerställa att utbildningarna motsvarar de krav som ställs i arbetslivet drivs dessutom alla utbildningar i nära samarbete med företag och andra arbetsgivare.

Kort om utbildningsformen

  • Utbildningsform inom yrkeshögskolan
  • Yrkesutbildningar på eftergymnasial nivå
  • Skräddarsydda utbildningar i nära samarbete med arbetslivet
  • Teori varvas med praktik (LIA – Lärande i arbete)
  • Avgiftsfria utbildningar berättigade till studiemedel från CSN


Svarar mot arbetslivets behov
Yrkeshögskolans utbildningar svarar mot ett verkligt behov på arbetsmarknaden. Det innebär att innehåll och inriktning på utbildningarna varierar, och att nya utbildningar startar och gamla läggs ner allt eftersom behovet på arbetsmarknaden förändras. För att säkerställa att utbildningarna motsvarar de krav som ställs i arbetslivet drivs alla utbildningar i nära samarbete med företag och andra arbetsgivare. De senare är aktiva både när det gäller planering och genomförande av utbildningarna, till exempel genom att vara föreläsare, delta i projekt och erbjuda praktik.

Teori + Praktik = Jobb
Merparten av Yh-utbildningarna innehåller praktik där man som student får möjlighet att omsätta sina kunskaper i praktiken. Det kallas för Lärande i arbete (LIA). Genom LIA:n får du som studerande arbetslivserfarenhet redan under studietiden, och dessutom kontakt med möjliga arbetsgivare redan innan du är klar. Något som ger ett stort försprång när det är dags att söka jobb.

Varmt välkommen till oss!


Visa alla utbildningar med Handelsakademin

Utbildningar

Eftergymnasialt
Yrkeshögskola
Data / IT Ort
Back-end Developer Göteborg
Front-end Developer Göteborg
Objektorienterad programmering med AI-kompetens Malmö
Systemutvecklare - objektorienterad systemutveckling Göteborg

Visa alla

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Handelsakademin
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Handelsakademin

Klippan 1D
41451 Göteborg


Gör en intresseanmälan

För att beställa information från Handelsakademin, fyll i följande uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön