Visa allastudier.se som: Mobil
Sammanfattning
Folkhögskola
Härnösand
1 år
Heltid

Bibelfjäll

Bibelfjäll är en utbildning förlagd till Hemavan Fjällstation för dig som vill kombinera en bra bibelskola, en grundläggande fjällutbildning, utmanande möten med härliga naturupplevelser. Det är en kurs för dig som vill hitta eller fördjupa en kristen tro, få en större kunskap om Bibeln och vad den betyder för dig och din omgivning idag. Du får en grundläggande utbildning i fjällkunskap och tillbringa året i Skandinaviens mest kompletta fjällområde. Ingen annanstans kan du, i samma område, göra sådana turer till grottor, glaciärer, fjälltoppar med perfekt offpist-åkning m.m.

Förkunskaper

Du ska ha fyllt 18 år. Till din ansökan bifogar du en presentation där du berättar om dig själv och varför du söker kursen.

Härnösands folkhögskola

Härnösands folkhögskola är en öppen mötesplats för lärande och personlig utveckling. De långa kurserna har omkring 300 studerande. Vi erbjuder behörighetsgivande kurser, teckenspråk, kontakttolkutbildning, musik-, opera- och danskurser, idéinriktade kurser samt studiemotiverande folkhögskolekurs och etableringskurs.Läget är mycket bra med gångavstånd...


Läs mer om Härnösands folkhögskola och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Härnösands folkhögskola

Recensioner

Det finns inga recensioner för Bibelfjäll

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: