Visa allastudier.se som: Mobil

Fred, ickevåld, ledarskap - distans

Härnösands folkhögskola
Sammanfattning
Folkhögskola
Distans
0 år
Deltid

Fred, ickevåld, ledarskap - distans

Vill du ha erfarenhet av internationellt fredsarbete? Skulle du vilja stärka din förmåga att agera i din vardag eller bidra till konstruktiv konflikthantering på jobbet? Då är det här en utbildning för dig! En kurs i strategiskt fredsarbete och konflikthantering med fokus på Palestina och Israel.Kursen innehåller en studieresa till Palestina och Israel.Covid-19: Om det finns behov kan kursen ges helt på distans eller utan studieresa men med en intensiv distansvecka.Kursen ges i samverkan med Kristna Fredsrörelsen och Bilda. 

Förkunskaper

Treårigt gymnasium (eller motsvarande kunskaper, t ex från folkhögskola). Arbetslivserfarenhet är ett plus. Till din ansökan bifogar du ett personligt brev där du berättar varför du söker kursen.

Härnösands folkhögskola

Härnösands folkhögskola är en öppen mötesplats för lärande och personlig utveckling. De långa kurserna har omkring 300 studerande. Vi erbjuder behörighetsgivande kurser, teckenspråk, kontakttolkutbildning, musik-, opera- och danskurser, idéinriktade kurser samt studiemotiverande folkhögskolekurs och etableringskurs.Läget är mycket bra med gångavstånd...


Läs mer om Härnösands folkhögskola och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Härnösands folkhögskolaRecensioner

Det finns inga recensioner för Fred, ickevåld, ledarskap - distans

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: