Visa allastudier.se som: Mobil

Fritidsledarutbildning

Härnösands folkhögskola
Sammanfattning
Folkhögskola
Härnösand
2 år
Heltid

Fritidsledarutbildning

Fritidsledarutbildningen på Härnösands folkhögskola ger dig kunskap och erfarenhet inom konflikthantering, ledarskap och miljöfrågor med internationell koppling. En yrkesinriktad 2-årig utbildning som ger dig vidgade perspektiv och kunskaper inom yrket som fritidsledare, ickevåldsmetoder, inkludering, äventyrspedagogik, makt och normer.Du får kraft och verktyg att förändra för individer och driva på för ett hållbart samhälle.Ungefär 90% får jobb efter avslutad utbildning.

Förkunskaper

För att antas måste du uppfylla någon av följande grundläggande behörigheterGymnasieexamen eller motsvarande. Reell kompetens innebär att åberopa individuell prövning av andra kompetenser och praktisk erfarenhet.

Härnösands folkhögskola

Härnösands folkhögskola är en öppen mötesplats för lärande och personlig utveckling. De långa kurserna har omkring 300 studerande. Vi erbjuder behörighetsgivande kurser, teckenspråk, kontakttolkutbildning, musik-, opera- och danskurser, idéinriktade kurser samt studiemotiverande folkhögskolekurs och etableringskurs.Läget är mycket bra med gångavstånd...


Läs mer om Härnösands folkhögskola och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Härnösands folkhögskola

Recensioner

Det finns inga recensioner för Fritidsledarutbildning

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön