Visa allastudier.se som: Mobil

Yrkeshögskolan Syd® är en organisation där företag från södra Sverige i samverkan med berörda kommuner och andra intressenter bedriver Yrkeshögskole- och uppdragsutbildningar.
Yrkeshögskolan Syd bedriver utbildningar inom den tekniska sektorn. Sedan flera år samverkar utbildningsanordnare och kommuner under varumärket Yrkeshögskolan Syd®

Detta skapades med syfte att trygga kompetensförsörjningen i Skåne, Blekinge och södra Småland vad gäller industriell teknik och eftergymnasial yrkeskompetens.

1996 startades de första utbildningarna och har sedan dess varit en gemensam faktor för de intressenter som varit involverade. Under åren har det byggts upp en gedigen kompetens och infrastruktur kring de utbildningar som bedrivs.

Varumärket är ett incitament till att skapa en bredare bas för organisationer, kommuner och aktörer att gemensamt marknadsföra YH-utbildningar men också att bedriva kortare utbildningar inom ramen för kompetensutveckling i perspektivet livslångt lärande.

I ledningsgrupperna för utbildningarna sitter representanter för flera ledande företag som Yrkeshögskolan Syd® utbildar för.

Visa alla utbildningar med Hässleholms kommun, Yrkeshögskolan Syd

Utbildningar

Hitta till utbildaren

Hässleholms kommun, Yrkeshögskolan Syd

Norra Stationsg. 9
281 48 Hässleholm


Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön