Visa allastudier.se som: Mobil

Påbyggnad mot säljstöd och företagsförsäljning

Hermods VUX
Sammanfattning
Komvux
Arvika, Bjurholm, Bromma, Lycksele, Norsjö, Robertsfors - Visa alla  
Kommande starter

Plats & start


Robertsfors
Flexibel

Skellefteå
Flexibel

Stockholm
Flexibel

Uddevalla
Flexibel
Hermods VUX

Påbyggnad mot säljstöd och företagsförsäljning

Påbyggnaden mot säljstöd och företagsförsäljning riktar sig till dig som vill stötta säljarna i det dagliga arbetet med försäljning gentemot kunder och leverantörer. Att arbeta som säljstöd passar dig som tycker om att knyta kontakter och förvalta affärer. Yrkesutbildningen ger dig kunskaper inom information, kommunikation, försäljning och ekonomi. Under utbildningen får du kunskap om juridik, kommunikation, företagsekonomi och försäljning. Du får även lära dig om modeller, teorier och verktyg som är viktiga faktorer för din framgång inom yrket.


Efter utbildningen

Efter utbildningen kan du arbeta med att stötta säljare i deras vardag genom att ta hand om nya och befintliga kunder. Du har fått en bra grund för att lyckas i ett säljsupportteam och ger dig möjlighet att arbeta B2B (business-to-business) och bli företagets ansikte utåt.


Förkunskaper och behörighet

För att vara behörig krävs att du tidigare läst Handel, bas eller kurser motsvarande det.

För att ansöka om utbildning på gymnasial nivå så behöver du vara folkbokförd i den kommun där du ska söka utbildningen. Det beror på att det är din kommun som sköter antagningen och som beslutar om du får läsa utbildningen du sökt eller ej.

Du ska ha fyllt 20 år, eller om du fyller 20 under året så får du påbörja dina studier under andra kalenderhalvåret (hösten). Har du slutbetyg från gymnasiet får du börja studera trots att du inte fyllt 20 år.

Gymnasial yrkesutbildning

Yrkesutbildningar på gymnasial nivå kräver betyg från grundskola eller motsvarande samt grundläggande svenska/svenska som andraspråk och matematik.


Innehåll och upplägg

Hermods VUX

Snabbaste vägen till högre studier eller jobb

Vuxenutbildning på distans eller flexibelt i klassrum Hermods erbjuder ett brett och modernt utbud av vuxenutbildning. Hos oss kan du läsa om du saknar högskolebehörighet, vill byta yrke eller önskar höja din kompetens. Vi erbjuder över 150 gymnasiekurser och yrkesutbildningar...


Läs mer om Hermods VUX och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Påbyggnad mot säljstöd och företagsförsäljning
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Hermods VUXRecensioner

Det finns inga recensioner för Påbyggnad mot säljstöd och företagsförsäljning

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Påbyggnad mot säljstöd och företagsförsäljning från Hermods VUX, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

}