Visa allastudier.se som: Mobil

Kandidatprogram i Internationell Handel och IT

Högskolan i Borås
Sammanfattning
Program (grundnivå)
Borås
180 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2020 - Borås

Kandidatprogram i Internationell Handel och IT

Mer informerade konsumenter och en alltmer global marknad ger upphov till nya utmaningar vid marknadsföring av varor och tjänster. Framtidens affärsmöjligheter kommer bl.a. bygga mycket på organisationers och företags förmåga att utnyttja olika digitala verktyg (t.ex. affärssystem, databaser och sociala medier), framförallt på den internationella marknaden. I utbildningen omsätts den mångåriga erfarenhet och kunskap om handelns specifika förutsättningar som finns vid Högskolan i Borås och regionens näringsliv. I Borås finns många dynamiska handelsföretag i allmänhet och framgångsrika distanshandelsföretag i synnerhet. Under tre år appliceras traditionella företagsekonomiska ämnen som marknadsföring och ledarskap på näringens specifika förutsättningar. Detta kombineras med studier i hur IT-baserade informationssystem designas och används för att stödja och utveckla företags affärer, vilket är en central angelägenhet för alla handelsföretag. Det internationella utbytet utgör också en viktig del i att utbilda för den kompetens som efterfrågas, och här utgör högskolans etablerade relationer med universitet och högskolor i bl.a. Europa och Asien en viktig tillgång. Ambitionen är att utbilda marknadsförare och affärsutvecklare som är väl rustade för att arbeta med global handel.

Förkunskaper

Grundläggande behörighet + Matematik 3b / 3c, Samhällskunskap 1b / 1a1 +1a2. Eller: Engelska B, Matematik C, Samhällskunskap A.

Examen & Intyg

Kandidatexamen

Högskolan i Borås

Högskolan i Borås är en modern, framåtsträvande högskola centralt beläget i Borås. Endast tio minuter från resecentrum, med goda anknytningar till bland annat Göteborg, passar den även utmärkt för dig som vill pendla. På campus finner du moderna lokaler och...


Läs mer om Högskolan i Borås och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Recensioner

Det finns inga recensioner för Kandidatprogram i Internationell Handel och IT

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: