Visa allastudier.se som: Mobil

Marknadskommunikation

Högskolan i Borås
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Borås
7.5 hp
Deltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2022 - Borås
Sista ansökan: 2022-04-18

Marknadskommunikation

Kursen behandlar marknadskommunikation på fördjupande nivå. Den utgår ifrån ett varumärkesperspektiv och centrala moment behandlar målgrupper, val av kanaler och medier, samt kvalitativa dimensioner av kommunikationsutformning. Dessa aspekter av marknadskommunikation diskuteras i relation till företags och organisationers strategier och verktyg för att formulera korta och långsiktiga mål i termer av kampanjresultat, marknadspositionering och att långsiktigt bygga varumärken. I kursen diskuteras även mer professionsinriktade frågeställningar exempelvis digitaliseringens konsekvenser för branschen samt möjligheter och begränsningar för branschens aktörer att ta socialt ansvar med utgångspunkt i ett vidare samhällsvetenskapligt perspektiv.

Förkunskaper

Grundläggande behörighet. Dessutom krävs godkänt resultat om minst 45 högskolepoäng i företagsekonomi varav 15 högskolepoäng inom området marknadsföring.

Högskolan i Borås

Högskolan i Borås är en modern, framåtsträvande högskola centralt beläget i Borås. Endast tio minuter från resecentrum, med goda anknytningar till bland annat Göteborg, passar den även utmärkt för dig som vill pendla. På campus finner du moderna lokaler och...


Läs mer om Högskolan i Borås och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Högskolan i Borås


Recensioner

Det finns inga recensioner för Marknadskommunikation

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön