CAD-teknik - Parametrisk solidmodellering B

Högskolan i Gävle
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Distans
7.5 hp
Deltid
Distans
Startdatum: Höst 2023 - Distans

CAD-teknik - Parametrisk solidmodellering B

Vår fortsättningskurs i Inventor är perfekt för dig som har grundläggande kunskaper inom CAD och vill ta dina färdigheter till nästa nivå. Kursen inkluderar områden som parameterstyrd variantkonstruktion, ytmodellering, rörelseanalys, fackverk, kabeldragning, finita elementmetoden och eget projektarbete. Kursen ges på distans, vilket ger dig flexibilitet att lära dig i din egen takt och anpassa kursen efter dina behov. För att lyckas med kursen krävs en stor insats av eget arbete och en utforskande attityd. Även om du ibland gör misstag, är det vanligtvis i dessa situationer du lär dig som mest. Undervisande lärare kommer att guida dig genom varje steg av kursen och hjälpa dig att fördjupa din förståelse av Inventors verktyg. Anmäl dig till vår fortsättningskurs i Inventor idag och ta dina CAD-färdigheter till nästa nivå!För att kunna delta i kursen behöver du ha avklarat någon av kurserna: CAD-teknik Parametrisk solidmodellering 7,5 hp, Ritteknik med CAD 7,5 hp, CAD och Produktutveckling 7,5 hp eller motsvarande grundkurs inom 3D-CAD från ett annat lärosäte.

Förkunskaper

CAD-teknik - Parametrisk solidmodellering A, 7.5 p

Högskolan i Gävle

Högskolan i Gävle - populär och miljöcertifierad Gör som 16 000 andra -plugga på Högskolan i Gävle. Vi erbjuder dig både unika och utmanande utbildningar. Du kan läsa yrkesutbildningar som sjuksköterska och lärare eller varför inte fördjupa dig i ingenjörernas-...


Läs mer om Högskolan i Gävle och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om CAD-teknik - Parametrisk solidmodellering B
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Högskolan i GävleRecensioner

Det finns inga recensioner för CAD-teknik - Parametrisk solidmodellering B

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen CAD-teknik - Parametrisk solidmodellering B från Högskolan i Gävle, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön