Visa allastudier.se som: Mobil

Systematiskt kvalitetsarbete och verksamhetsutveckling

Högskolan i Gävle
Sammanfattning
Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)
Distans
7.5 hp
Deltid
Startdatum: Vår 2020 - Distans

Systematiskt kvalitetsarbete och verksamhetsutveckling

Kursens innehåll syftar till att fördjupa framförallt lärares, förskollärares och fritidspedagogers kunskaper om undervisnings- och lärandeprocesser i pedagogiska verksamheter genom en systematisk reflektion över den egna verksamheten med hjälp av metoder och förhållningssätt hämtade från utbildningsvetenskaplig forskning. Vidare innehåller kursen teorier om kollegialt lärande som en väg till utveckling av kvalitet i verksamheterna. Ytterligare innehåll är kvalitetsarbetes olika delar och nivåer samt utformning av skriftlig dokumentation om det egna utvecklingsarbetet. Kursen genomför med fysiska träffar vid högskolan i Gävle (någon heldag samt sen eftermiddag el. kväll) samt genom webbaserad undervisning. Kursen ingår i masterprogrammet i Utbildningsvetenskap som är inriktad mot verksamhetsutveckling.

Förkunskaper

Förskollärarexamen, lärarexamen eller examen inriktad mot arbete i fritidshem, om minst 180 hp, eller en kandidatexamen om minst 180 hp varav minst 90 hp inom pedagogik, didaktik eller ämne som kan bedöms som varande likvärdigt.

Högskolan i Gävle

Högskolan i Gävle

Högskolan i Gävle - populär och miljöcertifierad Gör som 16 000 andra -plugga på Högskolan i Gävle. Vi erbjuder dig både unika och utmanande utbildningar. Du kan läsa yrkesutbildningar som sjuksköterska och lärare eller varför inte fördjupa dig i ingenjörernas-...


Läs mer om Högskolan i Gävle och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Systematiskt kvalitetsarbete och verksamhetsutveckling
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Gör en intresseanmälan

För att beställa information om Systematiskt kvalitetsarbete och verksamhetsutveckling, fyll i följande uppgifter: