Visa allastudier.se som: Mobil

Medier, kommunikation och hälsa

Högskolan i Halmstad
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Halmstad
7.5 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2021 - Halmstad
Sista ansökan: 2021-04-14

Medier, kommunikation och hälsa

Är du intresserad av medie- och kommunikationsvetenskap och av förhållandet mellan medier, kommunikation och hälsa?Den här kursen ger dig kunskap om teoretiska perspektiv och begrepp inom medie- och kommunikationsvetenskap. Utifrån det reflekterar du kring frågor om jämlik hälsa, livsstil och välfärd, liksom om teoriernas relevans i det moderna medielandskapet. Du lär dig att beskriva olika aspekter av relationerna mellan medier, kommunikation och hälsa.Kursen ger dig en introduktion till begrepp och frågeställningar inom vetenskapsteori, både allmänt och inom medie- och kommunikationsvetenskap. Perspektiv som genus, jämställdhet, jämlikhet och hållbarhet finns med under hela den här kursen vid Högskolan i Halmstad.

Förkunskaper

Grundläggande behörighet +Engelska 6, Samhällskunskap 1b / 1a1+1a2 (områdesbehörighet A4).Eller:Engelska B, Samhällskunskap A (områdesbehörighet 4).

Högskolan i Halmstad

Högskolan i Halmstad – här börjar framtiden

Högskolan i Halmstad bildades 1983 och har cirka 10 000 studenter. Välj mellan ett 50-tal program på grundnivå och avancerad nivå och över 130 fristående kurser. Högskolan i Halmstad är en innovativ högskola och passar dig som vill vara med och driva utvecklingen framåt....


Läs mer om Högskolan i Halmstad och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Högskolan i Halmstad

Recensioner

Det finns inga recensioner för Medier, kommunikation och hälsa

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: