Visa allastudier.se som: Mobil

Organisation och ledarskap

Högskolan i Halmstad
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Halmstad
7.5 hp
Deltid
Kommande starter

Plats & start

Sista ansökan


Halmstad
Höst 2021

Halmstad
Vår 2022

Halmstad
Höst 2022
2022-04-18

Organisation och ledarskap

Är du nyfiken på organisationers kultur- och beslutsprocesser och vilken betydelse som ledarskap har i förändringsarbete? Då är den här kursen för dig.Du får grundläggande kunskap om organisations- och ledarskapsteorier ur olika perspektiv. Du utvecklar förståelse för hur organisationer påverkas av bland annat affärsidéer, strategier, omvärld, organisationskultur och interna maktförhållanden. Du utvecklar din förmåga att argumentera för egna ställningstaganden kring bland annat organisationsutveckling, ledarskapsprocesser, mångfald och hållbar utveckling. Kursen ger dig en introduktion till att skriva och läsa vetenskapliga rapporter, och till att planera och genomföra ett självständigt arbete.Tips: Du blir behörig att läsa kursen Företagsekonomi 31-60 hp vid Högskolan i Halmstad om du läser kursen Organisation och ledarskap och våra tre andra fristående kurser på vardera 7,5 hp: Affärsredovisning, Ekonomistyrning och Marknadsföring.

Förkunskaper

Grundläggande behörighet +Matematik 3b / 3c, Samhällskunskap 1b / 1a1+1a2 (områdesbehörighet A4).Eller:Matematik C, Samhällskunskap A (områdesbehörighet 4).

Högskolan i Halmstad

Högskolan i Halmstad – här börjar framtiden

Högskolan i Halmstad bildades 1983 och har cirka 10 000 studenter. Välj mellan ett 50-tal program på grundnivå och avancerad nivå och över 130 fristående kurser. Högskolan i Halmstad är en innovativ högskola och passar dig som vill vara med och driva utvecklingen framåt....


Läs mer om Högskolan i Halmstad och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Högskolan i Halmstad


Recensioner

Det finns inga recensioner för Organisation och ledarskap

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön