Visa allastudier.se som: Mobil

Psykologi inriktning hälsa (31-60)

Högskolan i Halmstad
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Halmstad
30 hp
Heltid
Startdatum: Vår 2020 - Halmstad
Högskolan i Halmstad

Psykologi inriktning hälsa (31-60)

Är du nyfiken på begrepp och processer som minne, beslutsfattande och emotionell intelligens? På den här kursen får du möjlighet att fördjupa dina kunskaper inom området kognition; utöver minne och beslutsfattande kan det handla om tänkande och problemlösning. Inom delkursen positiv psykologi och hälsa tar vi, förutom emotionell intelligens, också upp flow, mindfulness och det positiva självet.Du får mer kunskap om teorier, begrepp och kvantitativa och kvalitativa metoder inom psykologisk forskningsmetodik – och hur du tillämpar dem. Du genomför ett vetenskapligt uppsatsarbete inom psykologi med inriktning hälsa och välbefinnande. I kursen ingår att du opponerar på någon annans uppsats och att någon opponerar på din.Vid Högskolan i Halmstad kan du läsa psykologi med två olika inriktningar: hälsa eller idrott och motion. Psykologi med inriktning hälsa kan du läsa som fristående kurser, från grund- till magisternivå. Vi har också en forskarutbildning i hälsa och livsstil för dig som vill ta ytterligare steg i akademisk meritering och personlig kunskapsutveckling. Bland våra lärare finns välrenommerade professorer och forskare inom områden som hälsa, välbefinnande, kognition och meditation.

Förkunskaper

Psykologi inriktning hälsa (1-30) 30 hp eller Psykologi (1-30) 30 hp eller motsvarande.

Högskolan i Halmstad

Högskolan i Halmstad – här börjar framtiden

Högskolan i Halmstad bildades 1983 och har cirka 10 000 studenter. Välj mellan ett 50-tal program på grundnivå och avancerad nivå och över 130 fristående kurser. Högskolan i Halmstad är en innovativ högskola och passar dig som vill vara med och driva utvecklingen framåt....


Läs mer om Högskolan i Halmstad och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Psykologi inriktning hälsa (31-60)
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Högskolan i Halmstad

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Psykologi inriktning hälsa (31-60) från Högskolan i Halmstad, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön