Visa allastudier.se som: Mobil

Tala och skriva på engelska

Högskolan i Halmstad
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Halmstad
7.5 hp
Deltid
Klassrum
Startdatum: Vår 2021 - Halmstad

Tala och skriva på engelska

Vill du bli bättre på att skriva och förstå engelska, förbättra ditt engelska uttal och känna dig säkrare på engelsk grammatik? Den här kursen vid Högskolan i Halmstad tar upp just de momenten.Du utvecklar din förmåga att skriva en sammanhängande och korrekt formulerad text utifrån regler för engelskt uppsatsskrivande. Du tränar på att anpassa din vokabulär både till olika typer av text och till texter på olika stilnivå.Ur ett andraspråksperspektiv innebär engelskan utmaningar när det kommer till uttal. Du lär dig hur du kan ta dig an de utmaningarna, liksom dem som engelskans rika innehåll av idiomatiska uttryck erbjuder. Så att också du kan känna dig as right as rain.

Förkunskaper

Grundläggande behörighet. Undantag för kravet i svenska ges för dem som i övrigt uppfyller behörigheten genom utländsk förutbildning.

Högskolan i Halmstad

Högskolan i Halmstad – här börjar framtiden

Högskolan i Halmstad bildades 1983 och har cirka 10 000 studenter. Välj mellan ett 50-tal program på grundnivå och avancerad nivå och över 130 fristående kurser. Högskolan i Halmstad är en innovativ högskola och passar dig som vill vara med och driva utvecklingen framåt....


Läs mer om Högskolan i Halmstad och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Högskolan i Halmstad

Recensioner

Det finns inga recensioner för Tala och skriva på engelska

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: