Visa allastudier.se som: Mobil

Hållbar utveckling och innovation A1N

Högskolan i Skövde
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Skövde
6 hp
Deltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2021 - Skövde

Hållbar utveckling och innovation A1N

Kursen ger deltagarna en förståelse för vad som är fördelarna och utmaningarna för hållbar utveckling för industriella organisationer. Även förhållandet mellan innovation och hållbarhet och dess koppling till de olika metoder och verktyg som undervisats under mastersprogrammet inom området för virtuell produktrealisering behandlas. Den teoretiska bakgrunden kombinerad med gästföreläsningar, grupp- och individuella uppdrag och diskussioner används i kursen för att få en djupare förståelse för koncepten och samtidigt stärka studenternas förmåga inom lagarbete, ledarskap och att presentera sina arbeten.

Förkunskaper

För att vara behörig till kursen krävs en examen på grundnivå inom integrerad produktutveckling, produktionsteknik, automationsteknik, maskinteknik eller informationsteknologi eller motsvarande omfattande minst 180 hp.Vidare krävs godkänt betyg i gymnasiekursen Engelska 6/Engelska B (eller motsvarande). Motsvarande kunskaper visas normalt genom ett internationellt erkänt språktest, till exempel IELTS eller TOEFL.

Högskolan i Skövde

Högskolan i Skövde

Platsen för dig och dina idéerPå Högskolan i Skövde får du en nära kontakt med dina lärare och all personal ger det lilla extra för att du ska trivas. Här får du naturligtvis utbildningar av hög kvalitet som ger både...


Läs mer om Högskolan i Skövde och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Högskolan i Skövde

Recensioner

Det finns inga recensioner för Hållbar utveckling och innovation A1N

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: