Visa allastudier.se som: Mobil

Human Resource Management G2F

Högskolan i Skövde
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Skövde
7.5 hp
Deltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2021 - Skövde

Human Resource Management G2F

Human Resource Managementområdet har under de senaste decennierna inneburit förändring och utveckling av det praktiska yrkesområdet liksom HRM forskningen - både nationellt och internationellt. Kursen diskuterar och bidrar till analys av de förändringar av området och roller som skett liksom vad detta får för konsekvenser, både i den organisatoriska och praktiska kontexten liksom inom det teoretiska HRM-området. Kursen avser också att problematisera HRM-arbetets betydelse för organisatorisk livskraftighet. Kursen innebär hög grad av självständiga studier och analyser liksom fördjupningar inom HRM-området.

Förkunskaper

Kursen har följande högskolekurser som förkunskapskrav: Godkända kurser: FÖ314G-Organisation och ledarskap II G1F och [IE321G-Ekonomi- och verksamhetsstyrning G1F eller FÖ302G-Personalekonomi G1F] (eller motsvarande kunskaper). Då kursen är på fördjupningsnivå G2F krävs sammanlagt godkända kurser om minst 60 högskolepoäng i något eller några av följande ämnen: företagsekonomi, industriell ekonomi, juridik, statistik, nationalekonomi eller socialpsykologi där de ovan angivna kurserna ingår.

Högskolan i Skövde

Högskolan i Skövde

Platsen för dig och dina idéerPå Högskolan i Skövde får du en nära kontakt med dina lärare och all personal ger det lilla extra för att du ska trivas. Här får du naturligtvis utbildningar av hög kvalitet som ger både...


Läs mer om Högskolan i Skövde och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Högskolan i Skövde

Recensioner

Det finns inga recensioner för Human Resource Management G2F

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: