Visa allastudier.se som: Mobil

Ingenjörsprojekt I G1F

Högskolan i Skövde
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Skövde
6 hp
Deltid
Klassrum
Startdatum: Vår 2021 - Skövde

Ingenjörsprojekt I G1F

Som ingenjör jobbar man nästan alltid i team och det krävs att man har en viss förståelse för en mängd olika tekniker och metoder för att kunna klara uppgiften.I ingenjörsprojektet löses gruppvis ett specifikt designproblem som kräver flera färdigheter från ingenjörsyrket. Gruppen ska ta fram lösningsförslag för exempelvis produktens användning, dess mekanik och elektronik i nära samarbete.Att jobba på ett strukturerat och systematiskt sätt grundat i produktframtagningsprocessen är härmed oerhört viktigt.Avslutningsvis byggs en fysisk modell för att granska lösningen. Fungerar den som tänkt i teorin eller avslöjar verkligheten att en del förbättringar behövs?

Förkunskaper

Kursen har följande högskolekurser som förkunskapskrav: genomgången IT136G-Procedurell programmering för ingenjörer G1N och godkänd IP105G-Produktutveckling och design I: Grunder G1N (eller motsvarande kunskaper).

Högskolan i Skövde

Högskolan i Skövde

Högskolan i Skövde

Platsen för dig och dina idéerPå Högskolan i Skövde får du en nära kontakt med dina lärare och all personal ger det lilla extra för att du ska trivas. Här får du naturligtvis utbildningar av hög kvalitet som ger både...


Läs mer om Högskolan i Skövde och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Högskolan i Skövde

Recensioner

Det finns inga recensioner för Ingenjörsprojekt I G1F

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: