Visa allastudier.se som: Mobil

Introduktion till User Experience Design A1N

Högskolan i Skövde
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Distans
3 hp
Deltid
Distans

Videoreportage

Introduktion till User Experience Design A1N

Den digitaliseringen som länge pågått och fortfarande pågår i samhället innebär förändringar för människor i alla åldrar och i alla sammanhang, så också i arbetslivet. Det är därför angeläget att de digitala verktyg som är väl anpassade till de som använder dem, så att arbetet kan utföras på ett ändamålsenligt, effektivt, säkert och behagligt vis.Du får i denna kurs en introduktion till det tvärvetenskapliga fältet User Experience Design (UXD). Du får lära vad User Experience (UX) innebär och hur det går till att designa digitala artefakter med människan i centrum. Särskild uppmärksamhet kommer att ägnas åt UX i arbetslivet. Du får även ta del av aktuella utmaningar och forskning inom UXD.

Förkunskaper

För att vara behörig till kursen krävs en kandidatexamen inom informationsteknologi, interaktionsdesign, kognitionsvetenskap, automationsteknik, produktionsteknik eller integrerad produktutveckling (eller motsvarande) samt minst tolv månaders dokumenterad yrkeserfarenhet från relevant område.Vidare krävs godkänt betyg i gymnasiekursen Engelska 6/Engelska B (eller motsvarande). Motsvarande kunskaper visas normalt genom ett internationellt erkänt språktest, till exempel IELTS eller TOEFL.

Högskolan i Skövde

Kreativ miljö

Du kanske vill göra något nytt.Fördjupa dig inom det du redan gör, eller ändra på något som andra gör.Du kanske vill utmana dig själv och sättet du ser på världen.Du kanske vill förändra världen.Eller så vill du bara jobba med...


Läs mer om Högskolan i Skövde och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Introduktion till User Experience Design A1N
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Högskolan i SkövdeRecensioner

Det finns inga recensioner för Introduktion till User Experience Design A1N

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Introduktion till User Experience Design A1N från Högskolan i Skövde, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön