Visa allastudier.se som: Mobil

Ledarskap och verksamhetsutveckling - magisterprogram

Högskolan i Skövde
Sammanfattning
Program (avancerad nivå)
Skövde
60 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2021 - Skövde
Sista ansökan: 2021-04-14

Ledarskap och verksamhetsutveckling - magisterprogram

En hög förändringstakt, både i privat näringsliv och i offentliga organisationer, har skapat ett stort behov av chefer och specialister med goda kunskaper och färdigheter i ledarskap- och verksamhetsutveckling. Magisterprogrammet Ledarskap och verksamhetsutveckling vid Högskolan i Skövde ger dig redskap för att förstå ledarskapets utmaningar och förbereder dig för att kunna verka som en utvecklingsorienterad ledare. Att vara chef idag innebär i hög grad att kunna utöva ett ledarskap som fostrar, skapar och främjar förändring.Personer med goda kunskaper och färdigheter i ledarskaps- och verksamhetsutveckling förväntas vara mycket eftertraktade i alla typer av organisationer. Det här läser duProgrammet har ett unikt fokus på hur man leder och styr moderna verksamheter med en inriktning på hur ledare kan hantera förbättrings- och utvecklingsfrågor.Du får en bred bas inom områdena ledarskap och verksamhetsutveckling tillsammans med spetsforskning inom respektive område. Det finns goda möjligheter för dig som student att nischa din utbildning mot det som du är speciellt intresserad av inom ramen för befintliga kurser.Programmet ger dig en kombination av aktuell forskning och praktiknära moment, där vi kopplar forskning till praktik samt praktik till forskning.Du avslutar programmet med att skriva ett examensarbete om 15 HP.Jobb efter examenEfterfrågan på ekonomer och administratörer med magisterutbildning kommer att öka i framtiden, främst på grund av ökande kompetenskrav från arbetsmarknaden. Det finns ett stort behov av personer med specialiserad utbildning inom förändringsledning och verksamhetsutveckling.Forskning inom företagsekonomi på Högskolan i SkövdeLäs mer på hemsidan om forskningsspecialiseringen Framtidens företagandeProgrammet ger också behörighet till forskarutbildning i företagsekonomi vid svenska lärosäten.

Förkunskaper

För att vara behörig till programmet krävs en kandidatexamen i ekonomi, logistik, samhällsvetenskapligt eller utbildningsvetenskapligt ämne.

Examen & Intyg

Magisterexamen

Högskolan i Skövde

Högskolan i Skövde

Högskolan i Skövde

Platsen för dig och dina idéerPå Högskolan i Skövde får du en nära kontakt med dina lärare och all personal ger det lilla extra för att du ska trivas. Här får du naturligtvis utbildningar av hög kvalitet som ger både...


Läs mer om Högskolan i Skövde och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Högskolan i Skövde

Recensioner

Det finns inga recensioner för Ledarskap och verksamhetsutveckling - magisterprogram

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: