Visa allastudier.se som: Mobil

Minikonferens i kognitiv neurovetenskap G1F

Högskolan i Skövde
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Skövde
7.5 hp
Deltid
Klassrum
Startdatum: Vår 2021 - Skövde

Minikonferens i kognitiv neurovetenskap G1F

Kursen innehåller en genomgång av de viktigaste teorierna inom kognitiv neurovetenskap, speciellt positiv psykologi. Studenterna väljer ett område i positiv psykologi eller psykologisk coachning och gör en sammanfattning av de viktigaste forskningsrönen och teorierna i det aktuella området. Seminarier under denna kursen simulerar en vetenskaplig konferens där också diskussion och debatt följer på den korta presentationen. Du får träna på att göra en bra vetenskaplig presentation på engelska och dessutom får du feedback på den av lärare och övriga studenter. Vidare får du göra en skriftlig inlämning av presentationen.

Förkunskaper

För tillträde till kursen krävs godkända kurser om 30 högskolepoäng inom huvudområdet kognitiv neurovetenskap, varav kurserna KU135G Psykologi från ett kognitiv neurovetenskapligt perspektiv G1N, KU136G Grundläggande neurovetenskap G1N samt KU134G Förändrade medvetandetillstånd G1N ska ingå (eller motsvarande kunskaper).

Högskolan i Skövde

Högskolan i Skövde

Platsen för dig och dina idéerPå Högskolan i Skövde får du en nära kontakt med dina lärare och all personal ger det lilla extra för att du ska trivas. Här får du naturligtvis utbildningar av hög kvalitet som ger både...


Läs mer om Högskolan i Skövde och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Högskolan i Skövde

Recensioner

Det finns inga recensioner för Minikonferens i kognitiv neurovetenskap G1F

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: