Visa allastudier.se som: Mobil

Minikonferens i kognitiv neurovetenskap G1F

Högskolan i Skövde
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Skövde
7.5 hp
Deltid
Klassrum
Startdatum: Vår 2022 - Skövde

Videoreportage

Victoria Lindeberg har studerat på Högskolan i Skövde under några år. Hon berättar hur det kändes att komma till en ny stad, lära känna nya människor och om gemenskapen som finns på Högskolan.

Minikonferens i kognitiv neurovetenskap G1F

Kursen innehåller en genomgång av de viktigaste teorierna inom kognitiv neurovetenskap, speciellt positiv psykologi. Studenterna väljer ett område i positiv psykologi eller psykologisk coachning och gör en sammanfattning av de viktigaste forskningsrönen och teorierna i det aktuella området. Seminarier under denna kursen simulerar en vetenskaplig konferens där också diskussion och debatt följer på den korta presentationen. Du får träna på att göra en bra vetenskaplig presentation på engelska och dessutom får du feedback på den av lärare och övriga studenter. Vidare får du göra en skriftlig inlämning av presentationen.

Förkunskaper

För tillträde till kursen krävs genomgången kurs KU337G Centrala områden i kognitiv neurovetenskap G1F, samt godkända kurser om 45 högskolepoäng inom huvudområdet kognitiv neurovetenskap, varav kurserna KU135G Psykologi från ett kognitiv neurovetenskapligt perspektiv G1N och KU136G Grundläggande neurovetenskap G1N ska ingå (eller motsvarande kunskaper).

Högskolan i Skövde

Kreativ miljö

Du kanske vill göra något nytt.Fördjupa dig inom det du redan gör, eller ändra på något som andra gör.Du kanske vill utmana dig själv och sättet du ser på världen.Du kanske vill förändra världen.Eller så vill du bara jobba med...


Läs mer om Högskolan i Skövde och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Minikonferens i kognitiv neurovetenskap G1F
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Högskolan i Skövde

Recensioner

Det finns inga recensioner för Minikonferens i kognitiv neurovetenskap G1F

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Minikonferens i kognitiv neurovetenskap G1F från Högskolan i Skövde, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön