Visa allastudier.se som: Mobil

Produktionsystemdesign G2F

Högskolan i Skövde
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Skövde
6 hp
Deltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2021 - Skövde

Produktionsystemdesign G2F

Kursen behandlar utveckling och realisering av produktionssystem med utgångsunkt från olika produktionsstrategier. Studenten får lära sig att kravsätta ett produktionsystem samt att generera, analysera och värdera alternativa produktionslösningar. En del i kursen är metoder för framtagning av alternativa lösningar och värdering av dessa inklusive att hantera osäkerhet i rådande förutsättningar. Processen för upphandling och validering av levererat produktionssystem behandlas med utgångspunkt från ett typfall med hjälp av tillämpliga standarder.

Förkunskaper

Kursen har följande högskolekurser som förkunskapskrav: godkänd PR310G-Industriell robotteknik och offline-programmering G1F och godkänd PR315G-Underhåll och driftsäkerhet G1F och godkänd PR313G-Industriell styrteknik G1F och godkänd PR312G-Tillverkningsteknik och materiallära G1F och genomgången PR505G-Tillämpad operationsanalys G2F och genomgången PR504G-Effektiva arbetsplatser G2F (eller motsvarande kunskaper).

Högskolan i Skövde

Högskolan i Skövde

Platsen för dig och dina idéerPå Högskolan i Skövde får du en nära kontakt med dina lärare och all personal ger det lilla extra för att du ska trivas. Här får du naturligtvis utbildningar av hög kvalitet som ger både...


Läs mer om Högskolan i Skövde och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Högskolan i Skövde

Recensioner

Det finns inga recensioner för Produktionsystemdesign G2F

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: