Visa allastudier.se som: Mobil

Produktutveckling och design II G1F

Högskolan i Skövde
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Skövde
6 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2021 - Skövde

Produktutveckling och design II G1F

Kursen tränar studenten i att tillsammans med andra genomföra, men framför allt argumentera och värdera valda angreppssätts påverkan på resultatet i, ett produktutvecklingsprojekt.Projektet kräver att många olika typer av faktorer beaktas - såväl tekniska som estetiska och miljömässiga.Deltagarna får göra litteraturstudier och föreslå metoder och en väg framåt. Grupperna kommer att regelbundet presentera sina valda strategier och resultat för varandra och analysera och diskutera skillnader i angreppssätt och resultat.Avslutningsvis hålls korta presentationer och opponeringar. Presentationens fokus är på kritisk granskning av processen och reflektion kring metodernas påverkan på resultatet.

Förkunskaper

Kursen har följande högskolekurser som förkunskapskrav: Godkända kurser: IP105G-Produktutveckling och design I: Grunder G1N (eller motsvarande kunskaper).

Högskolan i Skövde

Högskolan i Skövde

Platsen för dig och dina idéerPå Högskolan i Skövde får du en nära kontakt med dina lärare och all personal ger det lilla extra för att du ska trivas. Här får du naturligtvis utbildningar av hög kvalitet som ger både...


Läs mer om Högskolan i Skövde och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Högskolan i Skövde

Recensioner

Det finns inga recensioner för Produktutveckling och design II G1F

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: