Visa allastudier.se som: Mobil

Avancerad redovisning och rapportering

Högskolan Kristianstad
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Kristianstad
7.5 hp
Heltid
Klassrum

Avancerad redovisning och rapportering

Särskild fokus kommer att läggas på frågor som avser redovisning i internationella sammanhang, såväl i privata, offentliga som hybrida organisationer.Moment 1·Regler, intressenter och teorier inom redovisning i offentlig sektor·Förändringar och modernisering av redovisning i offentliga organisationer baserade på IPSAS och nationella redovisningsstandard·Teorier och metoder av koncernredovisning i offentlig sektor.Moment 2·Utvecklingen inom hållbarhetsredovisning och integrerad rapportering i Sverige och internationellt·Internationella riktlinjer för hållbarhetsredovisning och integrerad rapportering·Standarder och praxis för icke-finansiell rapportering.Moment 3·Företagsetiska frågeställningar och dilemman inom redovisning och rapportering.

Förkunskaper

Godkänt resultat om minst 135 hp varav minst 75 hp inom företagsekonomi inklusive godkänd kandidatuppsats 15 hp och 15 hp fördjupningskurser inom redovisning, ekonomistyrning, företagsstyrning och/eller revision eller motsvarande.Dessutom krävsEngelska B/Engelska 6eller motsvarande.

Högskolan Kristianstad

Utbildningarna är utsedda till några av landets bästa 

Högskolan Kristianstad är en populär högskola i södra Sverige. Där finns några av landets bästa utbildningar som leder till jobb. Du har nära kontakt med dina lärare och försvinner inte i mängden, en liten men samtidigt stor högskola. Högskolan Kristianstad...


Läs mer om Högskolan Kristianstad och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Högskolan Kristianstad


Recensioner

Det finns inga recensioner för Avancerad redovisning och rapportering

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön