Visa allastudier.se som: Mobil

Konsumtions- och produktionsperspektiv på hållbar mat och hållbara måltider

Högskolan Kristianstad
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Distans
7.5 hp
Deltid
Distans
Startdatum: Vår 2021 - Distans

Konsumtions- och produktionsperspektiv på hållbar mat och hållbara måltider

Kursen behandlar:·Vetenskapliga perspektiv på konsumtion och produktion av mat- och måltider* Mat- och måltidskonsumtion som fenomen och forskningsfält* Konsumtions och produktionskritik* Hållbar konsumtion och produktion.·Tillämpning av vetenskapliga perspektiv på konsumtion och produktion inom mat- och måltidsområdet kopplade till olika typer av globala hållbarhetsutmaningar.

Förkunskaper

Godkänt resultat på minst 135 hp varav minst 60 hp med relevans för huvudområdet mat- och måltidsvetenskap samt Engelska 6/B eller motsvarande

Högskolan Kristianstad

Utbildningarna är utsedda till några av landets bästa 

Högskolan Kristianstad är en populär högskola i södra Sverige. Där finns några av landets bästa utbildningar som leder till jobb. Du har nära kontakt med dina lärare och försvinner inte i mängden, en liten men samtidigt stor högskola. Högskolan Kristianstad...


Läs mer om Högskolan Kristianstad och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Högskolan Kristianstad



Recensioner

Det finns inga recensioner för Konsumtions- och produktionsperspektiv på hållbar mat och hållbara måltider

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: