Visa allastudier.se som: Mobil

Praktiskt personalarbete

Högskolan Kristianstad
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Kristianstad
15 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Vår 2021 - Kristianstad

Praktiskt personalarbete

Kursen innehåller två moment.Moment 1 innehåller kunskaper och färdigheter i det praktiska personalarbetets konkreta innehåll och praktik. Studenten ska reflektera över olika övervägande och ställningstaganden i samband med personalarbetets processer.Moment 2 utgörs av en sammanhängande VFU-period omfattande 8 veckor. Studenten ska under denna period beredas möjlighet att konkret tillämpa sina förvärvade kunskaper och färdigheter genom att delta i det praktiska arbetet med olika personalfrågor på en personalenhet/HR-enhet inom privat- eller offentlig verksamhet. Under VFU-perioden ska studenten självständigt genomföra ett projekt som direkt ansluter till VFU-platsens HR-verksamhet. Projektet ska integrera teori och forskning med den praktiska verksamheten.

Förkunskaper

Grundläggande behörighet samtGodkända kurser om minst90 hpinomPersonal- och arbetslivsprogrammetvarav minst10 hp från kursen Att utforska och utvärdera arbetslivet 15 hpeller motsvarande,dessutom krävs godkänt resultat från kursernaArbetsrätt 15 hp och Arbetsmiljörätt och arbetsmiljöarbete 15 hpeller motsvarande.

Högskolan Kristianstad

Utbildningarna är utsedda till några av landets bästa 

Högskolan Kristianstad är en populär högskola i södra Sverige. Där finns några av landets bästa utbildningar som leder till jobb. Du har nära kontakt med dina lärare och försvinner inte i mängden, en liten men samtidigt stor högskola. Högskolan Kristianstad...


Läs mer om Högskolan Kristianstad och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Högskolan Kristianstad

Recensioner

Det finns inga recensioner för Praktiskt personalarbete

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: