Visa allastudier.se som: Mobil

Revision i teori

Högskolan Kristianstad
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Kristianstad
7.5 hp
Heltid
Klassrum

Revision i teori

I kursen behandlas revisorns arbetsuppgifter och roll, revisionens grundläggande funktioner i samhället samt regelverk, system och strukturer som påverkar revisorn och dennes arbete. I kursen är olika teoretiska perspektiv som kan användas för att analysera revisorns arbete och revisionens funktion i fokus. Forskning om revisorer och revision används som utgångspunkt för en fördjupad förståelse och för gemensamma diskussioner. De teoretiska ramarna för revisorns funktion, revisionsprocess, revisorsetik och professionalism tillämpas inom ramen för den verksamhetsförlagda utbildningen (VFU).

Förkunskaper

Godkänt resultat om minst 135 hp varav minst 75 hp inom företagsekonomi inklusive 15 hp fördjupningskurser inom redovisning, ekonomistyrning, företagsstyrning och/eller revision samt godkänd kandidatuppsats i företagsekonomi 15 hpeller motsvarande.Dessutom krävsEngelska B/Engelska 6eller motsvarande.

Högskolan Kristianstad

Utbildningarna är utsedda till några av landets bästa 

Högskolan Kristianstad är en populär högskola i södra Sverige. Där finns några av landets bästa utbildningar som leder till jobb. Du har nära kontakt med dina lärare och försvinner inte i mängden, en liten men samtidigt stor högskola. Högskolan Kristianstad...


Läs mer om Högskolan Kristianstad och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Högskolan Kristianstad


Recensioner

Det finns inga recensioner för Revision i teori

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön