Visa allastudier.se som: Mobil

Självständigt arbete i utbildningsvetenskap

Högskolan Kristianstad
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Distans
15 hp
Deltid
Distans
Startdatum: Vår 2023 - Distans

Självständigt arbete i utbildningsvetenskap

I kursen behandlas teoretiska och metodologiska principer som ligger till grund för utbildningsvetenskapligt studium. Studenten utvecklar sin förmåga att formulera stringenta forskningsfrågor och bestämma design av studier för att besvara frågorna. Kursen utvecklar vidare studentens förmåga att hantera och analysera data, att kritiskt och konstruktivt diskutera forskning samt förmågan att rapportera och kommunicera forskning.Inom kursen genomför studenten en vetenskapligt underbyggd studie. Studenten redovisar i rapportform, presenterar och diskuterar studien med forskare respektive med professionella i organisationen där studien är genomförd.Kursen innefattar även presentation av arbetet vid seminarier, försvar av det egna arbetet, opposition på annat arbete samt deltagande då övriga studenters arbeten läggs fram.

Förkunskaper

Godkänt resultat påminst 180 hpvarav minst60 hpinomutbildningsvetenskapligt relevant områdeinklusive ettsjälvständigt arbeteom minst 15 hppå grundnivå.Dessutom krävsminst30 hp på avancerad nivåinom utbildningsvetenskapligt relevant områdeinklusivemetodkurs om minst 15 hp.

Högskolan Kristianstad

Utbildningarna är utsedda till några av landets bästa 

Högskolan Kristianstad är en populär högskola i södra Sverige. Där finns några av landets bästa utbildningar som leder till jobb. Du har nära kontakt med dina lärare och försvinner inte i mängden, en liten men samtidigt stor högskola. Högskolan Kristianstad...


Läs mer om Högskolan Kristianstad och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Högskolan KristianstadRecensioner

Det finns inga recensioner för Självständigt arbete i utbildningsvetenskap

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön