Visa allastudier.se som: Mobil

Nätverkstekniskt påbyggnadsår

Högskolan Väst
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Trollhättan
60 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2021 - Trollhättan
Sista ansökan: 2021-04-14

Nätverkstekniskt påbyggnadsår

Utbildningen är en påbyggnadsutbildning som vänder sig till dig som redan har läst ett tvåårigt högskoleprogram inom nätverksteknik och vill fördjupa och bredda dig både tekniskt och akademiskt. Under året studerar du avancerad nätverksteknik men det ingår även en mindre del programvaruteknik, projekthantering och matematik. Utbildningen avslutas med ett examensarbete i datateknik på kandidatnivå. Efter programmet har du fördjupat dina kunskaper inom avancerade nätverkstekniker, projekthantering, mätmetoder samt analys och design.Undervisningen sker i form av föreläsningar, laborationer, projektarbeten, problemorienterade arbetsformer m.m. Utbildningen är ettårig och bedrivs på helfart. Vanligtvis läser man två kurser parallellt.

Förkunskaper

Fullgjorda kursfordringar om 90 högskolepoäng i datateknik innefattande kurserna OGL202 Operativsystem med GNU/Linux 7,5 hp och GNA101 Grundläggande nätverks- och internetteknik 7,5 hp eller motsvarande.

Högskolan Väst

Högskolan Väst i Trollhättan är en modern högskola som erbjuder arbetslivsnära utbildningar i en attraktiv och modern studiemiljö. Hos oss står studenten och lärandet i centrum. Arbetsintegrerat lärande som synsätt och metod präglar verksamheten och är högskolans profil. Trollhättan är...


Läs mer om Högskolan Väst och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Högskolan Väst


Recensioner

Det finns inga recensioner för Nätverkstekniskt påbyggnadsår

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: