IHM Business School Göteborg

International Account Manager - Stockholm

EFTERTRAKTAD ROLL I EN VIKTIG MARKNAD

Vill du gå en bred utbildning inom försäljning som gör dig redo att arbeta med exportförsäljning och ekonomi?

Utbildningen International Account Manager ger dig kompetens inom exportförsäljning, ekonomi, internationell marknadsföring och logistiska flöden, och lägger även ett stort fokus på projektledning. Efter examen vid IHM kommer du vara attraktiv både för företag som vill etablera sig på utländska marknader, men också för företag som redan är där och vill expandera.

– Jag valde IHM för att jag tyckte de har högst status, bäst rankad skola och deras utbildningsform kände jag att jag kommer ha nytta av i arbetslivet sen.

Anton Ladeborn, Student International Account Manager

IHM Business School

En YH-utbildning vid IHM Business School ger inte bara kompetensen som krävs för ett efterfrågat yrke, den utvecklar modiga nytänkare med förmåga att bryta mönster och driva innovation. Vill du vara med och forma morgondagens näringsliv är IHM din biljett in i ett av Sveriges största nätverk för utveckling. Fler än 50 000 personer har under 50 år examinerats från IHM vilket fogat samman oss med arbetsmarknaden på ett sätt som ingen annan skola kan mäta sig med. I nuläget utvecklar och genomför vi YH-utbildningar i nära samverkan med över 2000 partnerföretag i näringslivet och vi kan konstatera att många av våra studenter får jobberbjudanden redan under utbildningens gång. Svenska företag känner IHM Business School och med IHM i ditt CV så kommer de även vilja lära känna dig.

Förkunskaper

ÄR DU BEHÖRIG?

Grundläggande behörighet
Gymnasieexamen (eller motsvarande kunskaper, färdigheter och kompetenser) med godkänt betyg i kurserna Svenska 1, Matematik 1 och Engelska 5, eller motsvarande. 

Särskilda förkunskaper
Betyg E/Godkänt i:

  • Engelska 6 (Engelska B)

På utbildningen i Göteborg krävs utöver den grundläggande behörigheten och Engelska 6 även godkänt betyg i en av dessa kurser:

  • Matematik 2 (Matematik B)
  • Företagsekonomi 1 (Företagsekonomi A + B)

Saknar du behörighet? Sök med reell kompetens.

Reell kompetens
Om du saknar formella meriter för grundläggande behörighet, till exempel gymnasieexamen eller slutbetyg från gymnasieskolan, kan IHM Business School istället göra en bedömning av din reella kompetens. Detta gäller även om du saknar formella meriter för en särskild behörighet, t.ex. godkänt betyg i en gymnasiekurs. Ta kontakt med skolan för mer information.

IHM Business School

IHM utvecklar kompetensen som utvecklar näringslivet

Det märks att du gått på IHM IHM Business School är en privat, fristående affärsskola helägd av den ideella stiftelsen IHM med affärsskolor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Kalmar. Verksamheten bedrivs helt utifrån marknadens krav och önskemål och är ett...


Läs mer om IHM Business School och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om International Account Manager - Stockholm
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

Recensioner

Det finns inga recensioner för International Account Manager - Stockholm

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen International Account Manager - Stockholm från IHM Business School, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön