IHM Business School Stockholm

Account Manager B2B - Stockholm

UTVECKLA AFFÄRER SOM SKAPAR KUNDVÄRDE

Många företag söker Account Managers B2B med förståelse för hur man driver personlig försäljning som linjerar med dagens digitalt transformerade affärsvärld. Utbildningen riktar sig till dig som vill jobba självständigt med säljprocessens alla delar - från förtroendeskapande säljaktiviteter i digitala kanaler till att utveckla långsiktiga affärsrelationer med företagets strategiska nyckelkunder.

Som Account Manager har du en central roll i företaget och är ansiktet utåt mot kunderna. Ditt huvudsakliga ansvar är att skapa och underhålla långsiktiga affärsrelationer som är lönsamma och skapar värde för kunderna. En framgångsrik Account Manager är kundorienterad, har ett skarpt affärssinne och utvecklar över tid en djupare förståelse för kundens verksamhet.Utbildningen passar dig som är social, flexibel och bra på att bygga förtroende. Hos oss på IHM får du gedigen kompetens i att utveckla affärer och kundrelationer samt praktisk träning i moderna säljtekniker för att ligga i framkant och effektivt möta kundernas behov.

VARFÖR VÄLJA YH PÅ IHM?

På IHM lär du dig tänka affärsmässigt och får en stabil grund och en självsäkerhet i affärssammanhang genom träning och företagspraktik. Våra lärare och övningscase kommer direkt från näringslivet och du får möjlighet att knyta kontakter som kan bli avgörande för din framtid.

Här förbereds du inför din karriär men också för att göra avtryck och skillnad.  Om du ska lyckas med det behöver du lära dig mer än teorier och modeller – här vill vi att du tänker kreativt, ifrågasätter, analyserar, diskuterar och inspirerar.  Det kräver engagemang.

Engagemang kan synas på olika sätt. Det märks på din delaktighet under lektionen. Som när du vågar fråga om det du inte vet. Eller delar med dig av det du vet. Det märks på all din tid du investerar i att närvara. Men också när du tar dig tiden du behöver för att komma förberedd. Oavsett utmaning. För IHM är för dig som vill utmanas. Och då är frågan: Är IHM rätt för dig?

Förkunskaper

Behörighet

Gymnasieexamen med godkänt betyg i kurserna Svenska 1, Matematik 1 och Engelska 5, eller motsvarande.

Saknar du behörighet?Sök med reell kompetens.

Reell kompetens
Om du saknar formella meriter för grundläggande behörighet, till exempel gymnasieexamen eller slutbetyg från gymnasieskolan, kan IHM Business School istället göra en bedömning av din reella kompetens. Detta gäller även om du saknar formella meriter för en särskild behörighet, t.ex. godkänt betyg i en gymnasiekurs. Läs mer på IHM.se.

Examen & Intyg

Examen

Utbildningen ger en Yrkeshögskoleexamen på 400 YH-poäng och motsvarar SeQF nivå 5, samt EQF nivå 5.

Kursinnehåll

  • Affärsekonomi
  • Affärsjuridik
  • Affärsmannaskap
  • Business English
  • Försäljning 1 - Personlig försäljning
  • Försäljning 2 - Digital and social selling
  • Försäljning 3 - Komplex försäljning
  • Försäljning 4 - Marketing Automation
  • Försäljning 5 - Key account management
  • Projektledning i säljprocessen
  • LIA - Lärande i arbete 1 & 2
  • Examensarbete - Business case

Kostnader

CSN-berättigad

Utbildningen är avgiftsfri och berättigar till studiemedel. Ansök hos CSN. Kostnad för litteratur tillkommer.

IHM Yrkeshögskola

Hitta din utbildning på IHM Yrkeshögskola

När du läser en YH-utbildning på IHM får du inte bara kompetens för ett efterfrågat framtidsyrke. Hos oss utvecklas du till en modig nytänkare, med förmågan att bryta invanda mönster och driva innovation. Vill du vara med och forma morgondagens...


Läs mer om IHM Yrkeshögskola och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Account Manager B2B - Stockholm
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

Recensioner

Det finns inga recensioner för Account Manager B2B - Stockholm

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Account Manager B2B - Stockholm från IHM Yrkeshögskola, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön