Digitalisering och hållbarhet inom HR

IHM Yrkeshögskola
Sammanfattning
Korta Yh-utbildningar
Distans
24 veckor
Deltid
CSN-berättigad
IHM Business School Stockholm

Digitalisering och hållbarhet inom HR

DIGITALISERA HR-ARBETET

Utbildningen Digitalisering och hållbarhet inom HR är framtagen för att öka HR-medarbetares kunskap inom digitaliserade arbetssätt och verktyg för att kunna vara delaktiga i en organisations digitaliseringsprocesser med fokus på medarbetarna.

Digitalisering och hållbarhet inom HR har skapats i samverkan med ett aktivt näringsliv för att du som verkar inom HR-yrket ska kunna utveckla kompetens för ett lyckat och hållbart förändringsarbete.

Under utbildningen lär du dig metodik och verktyg för tvärfunktionell samverkan i organisationen för att kunna bidra med kompetens genom planerings-, implementations- och förändringsprocessen vid en digital transformation. Du fördjupar din människokännedom i förhållande till den kognitiva upplevelsen av en digitaliserad arbetsmiljö för att kunna driva digitaliseringsprocesserna på ett socialt hållbart sätt inom din organisation.

Utbildningen passar dig som arbetar inom HR, lön eller med personaladministrativa arbetsuppgifter och som har behov av, eller intresse för, att utöka och fördjupa din kompetens inom digitaliseringsverktyg och hållbarhetsarbete kopplat till HR.

Utbildningen sker på distans, vilket gör det möjligt att studera utbildningen var du än bor eller befinner dig.

Förkunskaper

ÄR DU BEHÖRIG?

För att ansöka behöver du ha:

  • Grundläggande behörighet: Gymnasieexamen (eller motsvarande kunskaper, färdigheter och kompetenser) med godkänt betyg i kurserna Svenska 1, Matematik 1 och Engelska 5, eller motsvarande. 
    Saknar du behörighet? Sök med reell kompetens.
  • Minst ett års yrkeserfarenhet på heltid (deltid omräknas till heltid) av HR, lön eller personaladministrativa arbetsuppgifter.

    Följande dokument/filer behövs för att din ansökan skall bedömas som komplett:
  • Gymnasiebetyg eller motsvarande
  • Tydlig beskrivning av din yrkeserfarenhet som motsvarar kraven - fyll i och bifoga: Bilaga Yrkeserfarenhet finns på ihm.se.

    Reell kompetens
    Om du saknar formella meriter för grundläggande behörighet, till exempel gymnasieexamen eller slutbetyg från gymnasieskolan, kan IHM Business School istället göra en bedömning av din reella kompetens. Detta gäller även om du saknar formella meriter för en särskild behörighet, t.ex. godkänt betyg i en gymnasiekurs. Läs mer på ihm.se.

Examen & Intyg

Du kommer att lära dig hantera och arbeta med digital transformation som effektiviserar HR-processerna, avlastar repetativt arbete och skapar förutsättningar att fokusera på värdeskapande organisationsutveckling. Utifrån ett hållbarhetsgrundat arbetssätt kommer du kunna driva ett lyckat förändringsarbete som ger mervärde till medarbetarna och organisationen som helhet.

Kursinnehåll

Hållbart förändringsarbete, 30 YH-poäng

Medarbetarcentrerad digitalisering, 30 YH-poäng

 

Kostnader

Utbildningen är avgiftsfri och berättigar till både lån och stöd från Centrala Studiestödsnämnden (CSN). Kostnad för litteratur tillkommer.

IHM Yrkeshögskola

Hitta din utbildning på IHM Yrkeshögskola

När du läser en YH-utbildning på IHM får du inte bara kompetens för ett efterfrågat framtidsyrke. Hos oss utvecklas du till en modig nytänkare, med förmågan att bryta invanda mönster och driva innovation. Vill du vara med och forma morgondagens...


Läs mer om IHM Yrkeshögskola och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Digitalisering och hållbarhet inom HR
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

IHM Yrkeshögskola



Recensioner

Det finns inga recensioner för Digitalisering och hållbarhet inom HR

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Digitalisering och hållbarhet inom HR från IHM Yrkeshögskola, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön