Institute af Lärande är en idéburen organisation som är inte ingår i någon stor skolkoncern.  Grundarna  Peter Sedell och Masoud Zadeh leder och utvecklar verksamheten tillsammans med sina medarbetare för att ge en utbildning av högsta kvalitet.

Den bärande idén är vi vill ge alla kursdeltagare möjlighet att studera utifrån sina förutsättningar.  Det innebär att man läser olika delar olika fort och inte i samma takt som alla andra. För att få en bra och nära kontakt med våra elever har valt att arbeta i det lilla skolformatet.

Vi är lyhörda för kursdeltagarnas önskemål och förutsättningar och har en modern pedagogisk modell som utgår från  att vi formar en individuell studieplan med tydliga målbilder och avstämningspunkter. Vi utbildar i det vi brinner för och ingenting annat.  Därför bedriver vi vuxenutbildning inom vård och omsorg samt svenska som andra spåk.

Vi vet att goda utbildningsresultat uppnås med duktiga och välutbildade lärare och att alla kursdeltagare har bra kurslitteratur som de har fri tillgång till under hela studietiden.

Flexibla och individuella studier kräver stöd av en modern pedagogisk lärplattform som tydliggör och visualiserar kunskapsutveckling samt bidrar till lärandet genom reflektion, självskattning och formativ bedömning

Vi har en gedigen kunskap om hur man lär sig på olika sätt och vi lär oss själva hela tiden mer. Vi är en lärande organisation i dess rätta mening. För oss räcker det inte med att vara bra på lärandet. Gedigen kunskap om arbetslivet och vilka yrkeskunskaper som efterfrågas är nödvändigt. Det får man när man har ett stort nätverk och bra samverkan med arbetslivet.

Skolan utför undersköterskeutbildningen som en KomVux-utbildning. Du får betyg enligt skolverkets kursplaner.

Visa alla utbildningar med Institute af Lärande

Utbildningar

Komvux
Språk Utbildningsform Längd Ort
Svenska som andraspråk i Nacka Klassrum Nacka
Vård / Omsorg
Omvårdnad / Omsorg
Undersköterska Nacka Klassrum, Distans Flera orter (2)
Undersköterska Västerås Klassrum Västerås

Kontaktuppgifter

Institute af Lärande

Brantvägen 3
133 42


Recensioner

Det finns inga recensioner för Institute af Lärande

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön