Sammanfattning
Yrkesutbildning
Malmö
Klassrum
Startdatum: Löpande - Malmö

Skönhetsmakeup

Makeupartistutbildningen på totalt 200 lektionstimmar, finns att läsa i 100%, 50% och 25% takt. Då som vardag(50%), helg (25%) eller intensiv sommarkurs (100%)

- Vardagar - Måndag till fredag, 4 timmar om dagen under ca 10 veckors tid. Du kan välja mellan morgonen kl 08.00-12.00 eller eftermiddagen kl 13.00- 17.00. (Se schemat för ytterligare info)

- Helg – Varannan helg, lördag söndag kl 09-00- 18.00. Det blir 11 lektionshelger totalt på ett spann av en 22-veckorsperiod. Helgutbildningen startar två gånger om året – januari och augusti. (Se schemat för ytterligare info)

- Sommarintensiv - Måndag till fredag kl 09- 18.00 i ca 5 veckor.

Varje lektion består av teori, demonstration samt praktisk övning av dagens aktuella ämne. Där efter sker en bedömning och korrigering av dagens makeup för att du ska kunna gå vidare i din utveckling till färdig makeupartist.

Skönhetsmakeup, är en 200 timmars utbildning fördelade på 10 veckor. Du lär dig grundläggande och får avancerade kunskaper inom makeup. Utbildningarna håller hög internationell standard och möjlighet till praktik.

Som diplomerad makeupartist från IMC är dina chanser att få jobb mycket goda. Så, om du är beredd att satsa hjälper vi dig at t för verkliga dina drömmar och mål! Välkommen in på en ’prova på dag’ och träffa elever och IMC’s lärare!

För mer information vänligen fyll i intresseanmälan nedan.

Drömmer du om att arbeta med specialeffekter till film och teater och vill vidareutveckla dina kunskaper? Efter att ha gått kursen i skönhetsmakeup kan du gå karaktärsutbildningen på 200 timmar i Stockholm.

International Makeup Center (IMC), Malmö

International Makeup Center (IMC), Europas ledande skola för blivande makeupartister, erbjuder möjligheten till en unik karriär med världen som arbetsplats. Med högt tempo gäller det att snabbt hitta kreativa lösningar och alltid vara först med det senaste då modeller, skådespelare,...


Läs mer om International Makeup Center (IMC), Malmö och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Skönhetsmakeup
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

International Makeup Center (IMC), Malmö

Östra Rönneholmsvägen 5
21147 Malmö

Recensioner

Det finns inga recensioner för Skönhetsmakeup

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Skönhetsmakeup från International Makeup Center (IMC), Malmö, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön