Visa allastudier.se som: Mobil

International Makeup Center (IMC), Europas ledande skola för blivande makeupartister, erbjuder möjligheten till en unik karriär med världen som arbetsplats. Med högt tempo gäller det att snabbt hitta kreativa lösningar och alltid vara först med det senaste då modeller, skådespelare, musiker, fotografer och stylister blir dina närmaste kollegor.

IMC erbjuder hela elva kursstarter per år och två typer av yrkesutbildningar på 200 respektive 400 lektionstimmar. Välj att studera under dag eller kvällstid, under helgen eller gå en sommarutbildning. De ljusa och fina lokalerna ligger centralt beläget i nära förbindelse till alla kommunikationer i Stockholm, Göteborg och Malmö.

IMC startade 1990 och har med därmed väletablerade kontakter med dina blivande arbetsgivare inom branschen som känner till skolans höga standard. Samtliga av IMC's lärare, har lång och gedigen erfarenhet från både svenskt och internationellt fält och har starka namn inom makeupbranschen. Detta bidrar till att utbildningen är ajour med de förändringar som ständigt sker på marknaden. Målet är att du ska få en utbildning som gör dig attraktiv för hela makeupbranschen, både i Sverige och utomlands.

International Makeup Center har från starten jobbat aktivt för att eleverna under kursen skall få möjlighet till praktik. Utbudet varierar beroende på efterfrågan inom branscherna (film, musik, modevisning, show, foto etc.) och är alltid förlagd efter lektionstid så att du inte missar något i undervisningen. Vid examen går du ut med värdehandlingar i form av betyg samt diplom. I utbildningen ingår ett makeuppaket till ett värde av ca 15000 kronor så att du genast kan börja arbeta aktivt, samt ett 40% rabattkort på Make Up Store, vilket är giltig ett år efter påbörjad utbildning.

Välkommen in till IMC för en prova på dag och träffa elever och IMC’s lärare!

Läs mer om våra utbildningar:

Karaktärsmakeup

Karaktärsmakeup, helgkurs

Skönhetsmakeup

Skönhetsmakeup, helgkurs

Visa alla utbildningar med International Makeup Center (IMC), Stockholm

Utbildningar

Yrkesutbildning
Skönhet
Makeup Utbildningsform Längd Ort
Karaktärsmakeup Klassrum Stockholm
Karaktärsmakeup, helgkurs Klassrum Stockholm
Skönhetsmakeup Klassrum Stockholm
Skönhetsmakeup, helgkurs Klassrum Stockholm
Kurser
Skönhet
Makeup
Karaktärsmakeup Klassrum Stockholm
Karaktärsmakeup, helgkurs Klassrum Stockholm
Skönhetsmakeup Klassrum Stockholm
Skönhetsmakeup, helgkurs Klassrum Stockholm

Visa alla

Hitta till utbildaren

International Makeup Center (IMC), Stockholm

Kungsholmsgatan 15
11227 Stockholm


Recensioner

Det finns inga recensioner för International Makeup Center (IMC), Stockholm

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön