Visa allastudier.se som: Mobil

Stöd och matchning

Iris
Sammanfattning
Yrkesvux
Stockholm
Heltid/Deltid
CSN-berättigad

Stöd och matchning

Iris duktiga coacher och våra kontakter med arbetsgivare gör det enkelt att lyckas.

Fyra skäl att välja Iris Stöd och matchning

  1. Våra duktiga coacher får ut flest deltagare i jobb och utbildning vid jämförelse med övriga leverantörer. Det visar de två senaste utvärderingarna genomförda av Arbetsförmedlingen.

  2. Erfarna yrkes- och studievägledare som hjälper dig att hitta bästa vägen till en utbildning som sedan kan leda till det jobb du vill ha.

  3. Du får tillgång till ett stort nätverk av företag i hela landet som söker personal, dessutom har vi certifierade Euresrådgivare som kan matcha dig mot jobb Inom EU, ESS och Schengenområdet.

  4. Du får tillgång till Iris digitala lärplattform som är full av inspirerande material som motiverar och ökar din uthållighet i ditt arbetssökande.

Hos oss får du 

  • träffa en coach som bryr sig om dina önskemål och vad du vill
  • kontakt med arbetsgivare som passar dig
  • hjälp att söka jobb, även de dolda som inte annonseras ut
  • undersöka och formulera dina unika styrkor, dina förmågor och egenskaper
  • hitta en lösning som passar just dig, även på lång sikt.

Experter på matchning

Vi hjälper dig att visa arbetsgivaren dina styrkor. Att du har rätt färdigheter och förutsättningar att klara av jobbet är ofta viktigare än bara utbildning och erfarenhet, liksom att du passar in i gänget på företaget. De här grejerna är vi bäst på.

Nyfiken på utbildning?

Ibland är en kortare utbildning vägen till drömjobbet och då ser vi till att du får träffa vår duktiga studie- och yrkesvägledare som hjälper dig att hitta den bästa vägen till just din utbildning.

Du kommer att lära dig många olika saker, bland annat hur du skriver ett CV som väcker nyfikenhet och som lyfter fram det unika med dig kopplat till de jobb du söker. Behöver du lära dig mer om datorer så har vi en kurs för det. Behöver du träna inför anställningsintervjun så fixar vi det. Allt det här och mycket annat kommer vi att jobba med tillsammans så att du får det jobb du vill ha.

Svenskaträning

Behöver du förbättra din svenska? Hos oss får du tillgång till flera olika språkliga verktyg som hjälper dig att både förstå, prata och lära dig mer svenska varje dag.

Företagskontakter

Iris har dagligen kontakt med företag och arbetsgivare inom flera olika branscher som söker personal. Våra företagskontakter och din egen insats ger dig därför goda förutsättningar att både hitta och få ett jobb.

När du fått jobb

Vi finns även som en resurs för dig under den första tiden på den nya arbetsplatsen. Du kan alltid höra av dig till din coach om det är något du undrar över.

Iris

Din utveckling - Iris uppdrag i över 100 år

I över 100 år har Iris arbetat med individens utveckling. Med den längsta erfarenheten inom utbildning, stödinsatser, jobbmatchning och anpassningar förbereder Iris dig för dagens arbetsmarknad. Iris finns på ett 50-tal orter i hela Sverige och varje år genomgår tusentals personer någon av...


Läs mer om Iris och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Stöd och matchning
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Iris

Sveavägen 32
111 34 Stockholm

Recensioner

Det finns inga recensioner för Stöd och matchning

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Stöd och matchning från Iris, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön