Visa allastudier.se som: Mobil

Cloud Developer Azure

IT-Högskolan Göteborg
Sammanfattning
Yrkeshögskola
Göteborg
400 yh-poäng
Heltid
IT-Högskolan

Cloud Developer Azure

Lär dig hantera molntjänster som utbildad Cloud Developer Azure

Molntjänster gör det möjligt att hantera programvaror, datalagring och andra funktioner på nätet istället för i din dators mjukvara. Det är ett anpassbart och prisvärt sätt att hantera applikationer, infrastruktur och mjukvaror.

Vem är du?

Du gillar att programmera, arbeta i team och lösa problem. Du vill vara en del av den snabbt växande molnutvecklingen och företags resa in i molnet. Du trivs med omväxlande arbetsuppgifter och ser möjligheten till en spännande karriär. Matchar utbildningen dig ska du ansöka till IT-Högskolans Cloud developer Azure.

Under utbildningen:

Tyngdpunkten i utbildningen är att designa, utveckla och administrera olika molnlösningar med Microsoft Azure. Du lär dig programmera med .NET och C# för att skapa avancerade molnlösningar med Microsoft Azure. Du lär dig också databasprogrammering och frontend-utveckling viket medför att du kan skapa kraftfulla molnlösningar.

Innan du börjar programmerar lär du dig skapa strategier och bygga upp en arkitektur för olika molnlösningar utifrån ett företags behov. Under utbildningen lär du dig att Identifiera avgörande säkerhetsaspekter i en cloudlösning och förstå vikten av cybersäkerhet.

Du kommer uppleva IT-Högskolans pedagogiska profil, Learning by doing genom att arbeta i team utifrån agilmetodik med att programmera molnlösningar. Här lär du dig hur en molnlösning tas fram från tanke och strategi till fungerande molntjänst.

Som molnutvecklare kan du jobba som konsult och därför lär du dig hur du tar fram tydliga rapporter och kommunicerar åtgärder och lösningar med en kravställare.

Efter utbildningen:

Fler och fler företag väljer att övergå till molntjänster och du kommer besitta de kompetenser inom molnutveckling med Microsoft Azure som IT-branschen efterfrågar. Kanske har du lyckats ta en certifiering inom Azure som gör dig extra eftertraktad. Du kommer ha många spännande möjligheter att arbeta med molntjänsten Azure på ett företag eller som konsult.

Du kan jobba som Cloud developer Azure eller systemutvecklare.

Förkunskaper

Lägst betyget E/3/G i följande kurser eller motsvarande kunskaper

  • Engelska 6, 100p
  • Programmering 1, 100p
  • Svenska 2 alt Svenska som andraspråk 2, 100p
  • Matematik 2a, 100p

IT-Högskolan Göteborg

IT-Högskolan

Här är skolan för dig som gillar IT, och vill läsa en utbildning där du garanterat kommer få jobb! Hos IT-Högskolan, som är belägen i Göteborg och Stockholm, får du kunskaper och kompetens som behövs i IT-branschen som är i...


Läs mer om IT-Högskolan Göteborg och visa alla utbildningar

IT-Högskolan Facebook


Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Cloud Developer Azure
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

IT-Högskolan Göteborg

Recensioner

Det finns inga recensioner för Cloud Developer Azure

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Cloud Developer Azure från IT-Högskolan Göteborg, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön