Visa allastudier.se som: Mobil
Sammanfattning
Yrkeshögskola
Distans
300 yh-poäng
Deltid

Lönespecialist

Ta raka vägen till framtidsyrket

Ser du dig själv i en roll där förändring och utveckling står i fokus? Som lönespecialist arbetar du konsultativt i en tydlig specialistroll som kräver hög yrkeskompetens.

Efterfrågan på välutbildade Lönespecialister är stor i hela landet. Yrkesrollen är under stor förändring och kompetenskraven har ökat. Teknikutveckling och krav på effektivisering kräver idag en hög yrkeskompetens. I lönespecialistens roll ingår att arbeta konsultativt i alla delar och med ett högt fokus på komplexiteten kring lagar och avtal.  Lönespecialisten arbetar proaktivt och har rollen att löpande arbeta med lönehantering och tolka och hantera lagar och avtal.

Förkunskaper

För att vara behörig till yrkeshögskolan måste du dels uppfylla de grundläggande behörighetskraven som gäller för alla utbildningar inom yrkeshögskolan, dels uppfylla kraven på den behörighet som gäller för den specifika utbildningen du vill söka.

Grundläggande behörighet

För att vara behörig till yrkeshögskolan måste du minst ha:

  • Gymnasieexamen eller motsvarande
  • Tillräckliga kunskaper i svenska

Sådant som anses motsvara gymnasieexamen kan vara att du har läst på folkhögskola eller gått i utländsk gymnasieskola. Du kan också ha annan utbildning eller praktisk erfarenhet som gör att du har förutsättningar att tillgodgöra dig utbildningen.

Iterum verksamhets- och individutveckling AB

På Iterum kan du läsa till redovisningsekonom och lönespecialist på distans inom ramen för yrkeshögskolan. Efterfrågan på dessa yrkesroller är stor. Nio av tio av våra studerande har arbete inom sina yrkesområden ett halvår efter examen. Iterum är en personalägd...


Läs mer om Iterum verksamhets- och individutveckling AB och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Iterum verksamhets- och individutveckling ABRecensioner

Det finns inga recensioner för Lönespecialist

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön