Visa allastudier.se som: Mobil

Byggnadsingenjör-produktionsledare

IUC Kalmar län
Sammanfattning
Yrkeshögskola
Kalmar
400 yh-poäng
Heltid
CSN-berättigad
Startdatum: 2020-10-05 - Kalmar

Byggnadsingenjör-produktionsledare

Betong klass II- Platsgjutning, 10 YH-poängByggarbetsplatsens organisation och logistik, 20 YH-poängByggprocessen, 20 YH-poängByggteknik och hållbart byggande, 30 YH-poängEget projekt - husbygge, 60 YH-poängEntreprenadjuridik och bygglagstiftning, 20 YH-poängExamensarbete, 10 YH-poängFuktsäkerhet, 15 YH-poängKonstruktionsteknik och matematik, 25 YH-poängLedarskap och kommunikation, 25 YH-poängLIA 1, 30 YH-poängLIA 2, 40 YH-poängLIA 3, 55 YH-poängMiljö- och kvalitetsarbete samt arbetsmiljö, 15 YH-poängProduktionsekonomi, 25 YH-poäng

Förkunskaper

Du är behörig att antas till en yrkeshögskoleutbildning om du uppfyller något av följande: 1. Har en gymnasieexamen från gymnasieskolan eller kommunal vuxenutbildning. 2. Har en svensk eller utländsk utbildning som motsvarar kraven i punkt 1. 3. Är bosatt i Danmark, Finland, Island eller Norge och där är behörig till motsvarande utbildning. 4. Genom svensk eller utländsk utbildning, praktisk erfarenhet eller på grund av någon annan omständighet har förutsättningar att tillgodogöra dig utbildningen. Förutom detta ställs följande krav: Kurser: Bygg- och anläggningsprogrammet Bygg och anläggning 1, 200p Bygg och anläggning 2, 200p OCH Yrkeserfarenhet Omfattning och längd: 2 år halvtid Typ av yrkeserfarenhet: Den sökande skall ha minst två års yrkeserfarenhet (minst halvtid) från byggbranschen, eller närliggande bransch. Tjänstgöringsgrad multiplicerad med tjänstgöringstiden ska motsvara två år minst 50 %.

Examen & Intyg

För att en studerande ska kunna begära ut ett Examensbevis måste hen ha lägst betyg Godkänt på samtliga kurser som ingår i utbildningen. Denna utbildning ger en yrkeshögskoleexamen. Det är en nationellt godkänd och kvalitetssäkrad examen som är välkänd på många företag.  

Kostnader

Utbildningen är kostnadsfri och berättigar till studiemedel.

IUC Kalmar län

IUC Kalmar

IUC Kalmar län – utvecklar människor och företag

IUC arbetar med företagsutveckling, projekt, sustainable och yrkeshögskoleutbildning, de ägs av det lokala näringslivet i Kalmar Län och är ett av 16 regionala IUC-bolag i Sverige. Sedan 2006 har IUC bedrivit yrkeshögskoleutbildningar med mycket goda resultat och har under dessa år...


Läs mer om IUC Kalmar län och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Byggnadsingenjör-produktionsledare
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

IUC Kalmar län

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Byggnadsingenjör-produktionsledare från IUC Kalmar län, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: