Visa allastudier.se som: Mobil

Examensarbete för civilingenjörsexamen i teknisk fysik

Karlstads universitet
Sammanfattning
Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)
Karlstad
30 hp
Heltid
Startdatum: Vår 2020 - Karlstad

Examensarbete för civilingenjörsexamen i teknisk fysik

Kursens syfte är att studenten skall träna ett vetenskapligt arbetssätt med kritisk värdering, analys och syntes, samt tillämpa ett ingenjörsmässigt arbetssätt med urskiljning, formulering, planering och lösning av problem med teknisk relevans. Studenten ska utföra ett självständigt arbete och presentera detta muntligt och skriftligt, samt genomföra en kritisk bedömning av andras arbeten. Kursen utgör en avslutning på civilingenjörsutbildningen i teknisk fysik.

Förkunskaper

När examensarbetet påbörjas skall så stor andel av programstudierna i civilingenjörsprogrammet Teknisk fysik vara avslutade att studenten, förutom examensarbetet, saknar högst 30 högskolepoäng för att kunna ta ut sin examen.

Karlstads universitet

Karlstads universitet

Karlstad universitet är ett av landets yngsta universitet. Här erbjuds ett flertal utbildningsprogram, både på grund- och avancerad nivå. Karlstads universitet vill bidra till såväl internationell som regional och personlig kunskapsutveckling. Genom öppenhet, nytänkande och mångvetenskap har de etablerat sig...


Läs mer om Karlstads universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Karlstads universitet

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön