Examensarbete för kandidatexamen i miljö- och energisystem

Karlstads universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Karlstad
15 hp
Deltid
Klassrum
Startdatum: Vår 2023 - Karlstad

Examensarbete för kandidatexamen i miljö- och energisystem

I kursen genomför man ett större projekt kopplat till något forskningsprojekt på universitetet. Examensarbetet kan således endast i undantagsfall utföras för en uppdragsgivare utanför universitetet. Examensarbetet utförs av en studerande eller av studerande som samverkar i genomförandedelen av arbetet. Studenter som vill göra ett 15 hp examensarbete kontaktar examinator för att bli informerad om pågående forskningsprojekt där det finns möjligheter att göra examensarbete.Detta examensarbete är en möjlighet för dig som plockat ihop kurser inom ämnet miljö- och energisystem och vill ha en examen. Antagningen till examensarbetet för kandidatexamen föregås normalt av en valideringsprocess.

Förkunskaper

För studenter registrerade på Civilingenjör Energi- och miljöteknik, 300 hp alternativt Högskoleingenjör Energi- och miljöteknik 180 hp krävs 60 hp inom Miljö- och energisystem varav minst 15 hp ska vara på G1F-nivå eller högre samt varit registrerad på 15 hp på G2F-nivå eller högre. Om kursen läses som fristående kurs krävs 60 hp inom Miljö- och energisystem inkluderande Energi- och miljösystemanalys, 30 hp. Dessutom skall 15hp vara på G1F-nivå eller högre samt varit registrerad på 15 hp på G2F-nivå eller högre.

Karlstads universitet

Karlstad universitet är ett av landets yngsta universitet. Här erbjuds ett flertal utbildningsprogram, både på grund- och avancerad nivå. Karlstads universitet vill bidra till såväl internationell som regional och personlig kunskapsutveckling. Genom öppenhet, nytänkande och mångvetenskap har de etablerat sig...


Läs mer om Karlstads universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Karlstads universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Examensarbete för kandidatexamen i miljö- och energisystem

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön