Visa allastudier.se som: Mobil

Examensarbete för masterexamen i socialt arbete

Karlstads universitet
Sammanfattning
Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)
Karlstad
15 hp
Deltid
Startdatum: Vår 2020 - Karlstad

Examensarbete för masterexamen i socialt arbete

I kursen tränas, genom författande av ett examensarbete, studentens förmåga att använda teorier och metoder i socialt arbete för att analysera ett valt problem.Undervisningen sker genom handledning och seminarier. Arbetet kan antingen presenteras som en sammanhängande text i form av en uppsats eller som en vetenskaplig artikel med en fristående ramberättelse.Handledning erbjuds bara under den tid kursen pågår. Vid omregistrering en senare termin erbjuds handledning i mån av plats och resurser.

Förkunskaper

Generell examen på grundnivå omfattande minst 180 hp med huvudområde socialt arbete eller social omsorgsvetenskap samt ytterligare45 hp på avancerad nivå varav 15 hp examensarbete i socialt arbete och 15 hp samhällsvetenskaplig metod. Gymnasiets Svenska kurs B/3 eller Svenska som andra språk kurs B/3 samt Engelska kurs A/6 eller motsvarande.

Karlstads universitet

Karlstads universitet

Karlstad universitet är ett av landets yngsta universitet. Här erbjuds ett flertal utbildningsprogram, både på grund- och avancerad nivå. Karlstads universitet vill bidra till såväl internationell som regional och personlig kunskapsutveckling. Genom öppenhet, nytänkande och mångvetenskap har de etablerat sig...


Läs mer om Karlstads universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Karlstads universitet

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön