Visa allastudier.se som: Mobil

Forskningsprojekt inom Informatik

Karlstads universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Karlstad
15 hp
Deltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2021 - Karlstad

Forskningsprojekt inom Informatik

Under kursen får studenterna fördjupa sina kunskaper och färdigheter inom informatik. En viktig del vid systemdesign är att identifiera hela bredden av problem som är involverade i utformningen av en verklig tillämpning. Baserat på en sådan analys ska studenterna härleda en sekvens av mer detaljerade delproblem, som kan behandlas med hjälp av verktyg och tekniker som studenterna redan behärskar. Studenterna får sedan skapa en lösning för problemen samt utvärdera dem i ett riktigt system eller i en simulator, och därefter utvärdera resultatet av de föreslagna lösningarna. Kursen innehåller projektarbete i grupp, där varje studentgrupp får ett specifikt problem att lösa.

Förkunskaper

30 hp i informatik på avancerad nivå samt relevant bakgrund inom vald forskningsområde. Gymnasiets Engelska B eller motsvarande.

Karlstads universitet

Karlstad universitet är ett av landets yngsta universitet. Här erbjuds ett flertal utbildningsprogram, både på grund- och avancerad nivå. Karlstads universitet vill bidra till såväl internationell som regional och personlig kunskapsutveckling. Genom öppenhet, nytänkande och mångvetenskap har de etablerat sig...


Läs mer om Karlstads universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Karlstads universitet

Recensioner

Det finns inga recensioner för Forskningsprojekt inom Informatik

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: