Visa allastudier.se som: Mobil

Hälso- och sjukvårdsadministration, 61-90 hp

Karlstads universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Karlstad
30 hp
Deltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2020 - Karlstad

Hälso- och sjukvårdsadministration, 61-90 hp

Kursen ger fördjupade kunskaper om hur den svenska vården och omsorgen organiseras med hänsyn till den föränderliga kontext den verkar inom. Kursen ger ökad förmåga att analysera och förstå vård- och omsorgsorganisering ur fler perspektiv, som ekonomiskt/administrativt, politiskt/professionellt och etiskt/normativt perspektiv. Kursen ger även ökad förmåga till analys av vetenskapliga problem samt tillämpning av forskningsmetodik. Genomförandet bygger på aktivt deltagande och uppövar förmåga till problemformulering kring kursens perspektiv. OBSERVERA: Kursen ges inte varje läsår. HT19/VT20 ges inte kursen. För mer infomation om när nästa kurstillfälle planeras, kontakta administratör alternativt kursansvarig.

Förkunskaper

För tillträde till påbyggnadskursen fordras genomgången SVGAHA eller HÄSA samt fortsättningskurs SVGBHB eller HÄSB med minst 22.5 hp godkända i någon av de två sistnämnda kurserna eller motsvarande.

Karlstads universitet

Karlstads universitet

Karlstad universitet är ett av landets yngsta universitet. Här erbjuds ett flertal utbildningsprogram, både på grund- och avancerad nivå. Karlstads universitet vill bidra till såväl internationell som regional och personlig kunskapsutveckling. Genom öppenhet, nytänkande och mångvetenskap har de etablerat sig...


Läs mer om Karlstads universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Karlstads universitet

Recensioner

Det finns inga recensioner för Hälso- och sjukvårdsadministration, 61-90 hp

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: