Visa allastudier.se som: Mobil

Kandidatuppsats i biologi

Karlstads universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Distans, Karlstad
15 hp
Heltid
Kommande starter

Plats & start


Karlstad
Vår 2023

Distans
Vår 2023

Kandidatuppsats i biologi

Kursen består av ett individuellt arbete som studenten väljer i samråd med examinator. Arbetet skall bygga på studentens tidigare studier i biologi och utgöra en fördjupning av dessa. Parallellt med det individuella arbetet skall även obligatoriska litteraturstudier genomföras. Kursen innehåller examinerande seminarier.Undervisningen sker i form av handledning under arbetets gång. Vid slutet av kursen skall det enskilda arbetet redovisas i form av en skriftlig uppsats samt muntlig presentation och opposition.

Förkunskaper

Biologi 60 hp omfattande lika delar i cellbiologi, botanik, ekologi och zoologi, varav 45 hp godkända samt minst 15 hp fördjupningskurs (G2F) i biologi. Motsvarandebedömning kan göras.

Karlstads universitet

Karlstad universitet är ett av landets yngsta universitet. Här erbjuds ett flertal utbildningsprogram, både på grund- och avancerad nivå. Karlstads universitet vill bidra till såväl internationell som regional och personlig kunskapsutveckling. Genom öppenhet, nytänkande och mångvetenskap har de etablerat sig...


Läs mer om Karlstads universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Karlstads universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Kandidatuppsats i biologi

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön