Visa allastudier.se som: Mobil

Ledarskap i projekt

Karlstads universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Distans
7.5 hp
Deltid
Distans
Startdatum: Vår 2023 - Distans

Ledarskap i projekt

Kursen bygger vidare från kursen IEGA63 Individer och grupper i projekt, där dynamiken i en projektarbetsgrupp behandlades. I denna kurs flyttas perspektivet från att förstå dynamiken i projektarbetsgruppen till att påverka och leda den. Flera teoretiska perspektiv på ledarskap behandlas och diskuteras med praktisk tillämpning i situationer typiska för projektarbetsgrupper, till exempel i effektiva möten, förhandlingar och samtal i affekt. Arbetsformen präglas starkt av arbete i grupp med olika praktiska träningsuppgifter, där studerade tekniker får prövas i verklighetsnära situationer.

Förkunskaper

Kursen IEGA63 Individer och grupper i projekt 7.5 hp eller IEGA60 Projektledning 15 hp eller delkursen Projektledning 7,5 hp ur kursen MKGB61 Visuell kommunikation och design II 30 hp. Motsvarandebedömning kan göras.

Karlstads universitet

Karlstad universitet är ett av landets yngsta universitet. Här erbjuds ett flertal utbildningsprogram, både på grund- och avancerad nivå. Karlstads universitet vill bidra till såväl internationell som regional och personlig kunskapsutveckling. Genom öppenhet, nytänkande och mångvetenskap har de etablerat sig...


Läs mer om Karlstads universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Karlstads universitetRecensioner

Det finns inga recensioner för Ledarskap i projekt

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön