Visa allastudier.se som: Mobil

Praktikkurs i matematik

Karlstads universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Karlstad
7.5 hp
Deltid
Kommande starter

Plats & start


Karlstad
Vår 2023

Karlstad
Vår 2023

Praktikkurs i matematik

Studenten ska ges möjlighet att använda teoretiska kunskaper för att genomföra ett projekt inom ett valt område av tillämpad matematik. Arbetet genomförs normalt i samarbete med ett företag eller ett inom ett forskningsprojekt. Projektarbetet ska omfatta både teoretiska och praktiska uppgifter. En handledare ska utses på praktikplatsen. Om projektet genomförs på ett företag ska två handledare utses: en på företaget och en på universitetet. Kursen avslutas med en rapport som lämnas till kursansvarig lärare samt en muntlig presentation. Studenten ska själv, i samråd med lärare, söka upp och ansöka om praktikplats. Beskrivning av praktikplatsens arbetsuppgifter ska göras och godkännas av kursansvarig.

Förkunskaper

Kandidatexamen i matematik eller närliggande ämne. Avklarade kurser i matematik på avancerad nivå omfattande 30hp. Motsvarandebedömning kan göras.

Karlstads universitet

Karlstad universitet är ett av landets yngsta universitet. Här erbjuds ett flertal utbildningsprogram, både på grund- och avancerad nivå. Karlstads universitet vill bidra till såväl internationell som regional och personlig kunskapsutveckling. Genom öppenhet, nytänkande och mångvetenskap har de etablerat sig...


Läs mer om Karlstads universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Karlstads universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Praktikkurs i matematik

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön