Visa allastudier.se som: Mobil

Riskhantering - Magisterarbete

Karlstads universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Distans
15 hp
Deltid
Distans
Startdatum: Vår 2023 - Distans

Riskhantering - Magisterarbete

Kursen innehåller:- generell genomgång av metodiken i samband med vetenskapligt uppsatsarbete- information om bibliotekssystemet och litteratursökning i databas som metod- projektplanering och relaterade metodfrågor- uppsatsskrivning- respondentskap och opponentskap i samband med uppsatsseminarium- etiska reflektioner och bedömningar av forskningsfrågor och forsknings- och utvecklingsarbeteUndervisningen sker på distans via en webbaserad distansundervisningsplattform, samt i samband med ett avslutande seminarium på campus i Karlstad. Studenten erbjuds möjlighet till individuell handledning av disputerad lärare.

Förkunskaper

Grundläggande behörighet för program på avancerad nivå, samt minst 30 hp av obligatoriska kurser inom masterprogrammet Riskhantering i samhället (SARHS), varav kursen RHAD02 Teoribildning inom riskhantering 7,5 hp ska vara avslutad. Registrering krävs även på RHAD35 Vetenskaplig metodik för riskhantering i samhället, 15 hp. Motsvarandebedömning kan göras.

Karlstads universitet

Karlstad universitet är ett av landets yngsta universitet. Här erbjuds ett flertal utbildningsprogram, både på grund- och avancerad nivå. Karlstads universitet vill bidra till såväl internationell som regional och personlig kunskapsutveckling. Genom öppenhet, nytänkande och mångvetenskap har de etablerat sig...


Läs mer om Karlstads universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Karlstads universitetRecensioner

Det finns inga recensioner för Riskhantering - Magisterarbete

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön