Visa allastudier.se som: Mobil

Skissteknik II

Karlstads universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Karlstad
7.5 hp
Deltid
Klassrum
Startdatum: Vår 2023 - Karlstad

Skissteknik II

I den här fortsättningskursen fördjupas studierna med fler material och metoder för analog och digital skissteknik. Det här är kursen för dig som vill få hantverksmässig erfarenhet och praktisk kunskap i skissande. Du får även möjlighet till teoretisk orientering och tillfälle att reflektera enskilt och i grupp.Vi använder lärplattformen Canvas vilket innebär att du löpande kan hålla dig orienterad inom kursens moment mellan kurstillfällena. Inlämningsuppgifter kommer också att ske via Canvas.

Förkunskaper

KBGIP1 Visuellt tänkande och gestaltning 7.5 hp eller KBGAT1 Skissteknik I 7.5 hp alternativt delkurs 2 från KBGAD1 Konst och design I eller delkurs 2 från KBGAB1 Bildberättande: Serieteckning, illustration och visualiserande idéer.

Karlstads universitet

Karlstad universitet är ett av landets yngsta universitet. Här erbjuds ett flertal utbildningsprogram, både på grund- och avancerad nivå. Karlstads universitet vill bidra till såväl internationell som regional och personlig kunskapsutveckling. Genom öppenhet, nytänkande och mångvetenskap har de etablerat sig...


Läs mer om Karlstads universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Karlstads universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Skissteknik II

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön