Visa allastudier.se som: Mobil

Högskolepedagogik för lärare och handledare i verksamhetsförlagd utbildning

Karolinska institutet
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Huddinge
7.5 hp
Deltid
Klassrum
Startdatum: Vår 2021 - Huddinge

Högskolepedagogik för lärare och handledare i verksamhetsförlagd utbildning

Kursen anordnas av institutionen för klinisk vetenskap, intervention och teknik (CLINTEC) i samverkan med enheten för undervisning och lärande (UoL) och har som mål att ge pedagogisk kompetens samt att stimulera ett reflekterande och akademiskt förhållningssätt till högskolestudenters lärande i verksamhetsintegrerad och verksamhetsförlagd utbildning. Kursen fokuserar bland annat på studenters lärande, den professionella läraren och handledaren samt på förutsättningar för målstyrd undervisning, bedömning och examination. Kursen tar också upp samhällets mål, regelverk som styr högskoleutbildningar inom hälso- och sjukvården och hur dessa påverkar den verksamhetsintegrerade/verksamhetsförlagda utbildningen.Delar av kursen genomförs via lärplattform. Tillgång till dator med internetuppkoppling krävs. Kursen vänder sig i första hand till dig som har ett pågående undervisnings-/handledaruppdrag.

Förkunskaper

Yrkes- eller kandidatexamen om minst 180 hp inom hälso- och sjukvård. Dessutom krävs Svenska B/Svenska 3 och Engelska A/Engelska 6 med lägst betyget godkänd/E.

Karolinska institutet

Karolinska Institutet (KI) är ett av världens ledande medicinska universitet och Skandinaviens största centrum för medicinsk utbildning och forskning som spänner över hela det medicinska fältet, från psykologi till cell- och molekylärbiologi. Hit kommer studenter och forskare från jordens alla...


Läs mer om Karolinska institutet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Karolinska institutet

Recensioner

Det finns inga recensioner för Högskolepedagogik för lärare och handledare i verksamhetsförlagd utbildning

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: